Yüreklerdeki Yangınıda Başkan Gürlesin Söndürüyor

16-09-2014

Yüreklerdeki Yangınıda Başkan Gürlesin Söndürüyor

Cankurtaran Mahallesi'nde oturan engelli Ramazan Uzun'un evinde elektrik kontagindan kaynaklanan yangin çikti. Yanginda ayni evde oturan esi ile oglu Hasan Hüseyin Uzun ile 3 kizi, yangindan yara almadan kurtuldu. Engelli Uzun ise son anda kurtarilarak büyük bir facianin önüne geçildi. Ev ve esyalar ise yanginda tamamen kül olarak kullanilamaz hale geldi. Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin de, yarali aileyi evlerinde ziyaret ederek yüreklerde yanan yangini söndürmeye çalisti. Uzun'la sohbet eden ve geçmis olsun dileklerini ifade eden Baskan Gürlesin, ailenin ihtiyaçlarinin karsilanmasi için belediyenin üzerine düsen ne varsa yerine getirecegini söyledi. Uzun'un oglu Hasan Hüseyin Uzun ise sosyal yardimlardan faydalanmak istediklerini bunun için yardim talep ettiklerini bildirdi. Bunun üzerine Baskan Gürlesin, Pamukkale Sosyal Politikalar Il Müdürlügü'nü arayarak yetkililerin aileyi kisa süre içerisinde ziyaret etmelerini söyledi. Öte yandan, ailenin gerek ev esyasi ve gerekse evin tadilati için çalisma basladi. Baskan Gürlesin, ihtiyaçlarin karislanmasi için ne yapilmasi gerekiyorsa biran önce yapilip yaralarin sarilmasi için ilgili müdürlere talimati verdi. Bu arada köylülerin, kum, çimento, kiremit gibi ihtiyaçlarin mahalledeki hayirseverlerce büyük bir bölümünün karsilandigi bildirildi.