PAMUKKALE’DE ÜSTYAPI HAMLESİ DEVAM EDİYOR

17-08-2016

PAMUKKALE’DE ÜSTYAPI HAMLESİ DEVAM EDİYOR

Pamukkale Belediyesi, modern Pamukkale yolunda üstyapı hamlesine durmaksızın devam ediyor. Bu yılın 7 aylık döneminde Pamukkale Belediyesi, 10 kilometre sıcak asfalt, 16 bin metre bordür ve 78 bin metrekare parke yol çalışmasını tamamladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, üstyapı başta olmak üzere ilçede yatırım atağına aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Pamukkale Belediyesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2016 yılında da üstyapı yatırımlarına büyük önem veriyor. Merkez mahallelerden en uç noktadaki mahallelere kadar her noktada üstyapı devrimi başlatan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ekibiyle çalışmaları planlıyor, yönlendiriyor, eksiksiz tamamlanması için her noktada incelemeler yapıyor. 2015 yılında 45 kilometre sıcak asfalt, 400 bin metrekare parke yol, 150 bin metre bordür olmak üzere büyük bir üstyapı hamlesi gerçekleştiren Pamukkale Belediyesi, bu yılda çalışmalara ara vermeksizin devam ediyor. Hedeflenen 30 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasının 7 aylık dönemde 10 kilometresi tamamlanarak, halkın hizmetine sunuldu. Yine bu yıl 200 bin metrekareye ulaşacak parke yol çalışmasının ise 78 bin metrekaresi yine 7 aylık süreçte tamamlandı. Üstyapının geçtiği her noktada büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanırken, mahalleler modern bir yapıya kavuşmaya ediyor. Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlanan çalışmaları eksiksiz sürdürüyor.

“YATIRIM ATAĞIMIZ SÜRÜYOR”

İlçede 68 mahallenin tamamında üst yapıdan diğer ihtiyaçların tamamlanmasına kadar yatırım atağına devam ettiklerini belirten Başkan Gürlesin, “Halkımızın bize emanet ettiği görevi en iyi şekilde yapmak için durmaksızın çalışıyoruz. Hayallerimiz ne ise bir bir Pamukkale’de gerçeğe dönüşüyor. Her alanda yoğun bir tempo içindeyiz. Özellikle üstyapı anlamında ilçemizin hak ettiği ne varsa onu sağlamak adına planladığımız süreçte çalışmalarımızı yürütüyoruz. 2015 yılında ortaya koyduğumuz performansı 2016 yılında da devam ettiriyoruz. Ekiplerimiz durmaksızın ihtiyaçlar ve aciliyet noktasında bir bir çalışmaları tamamlıyor ve diğer planladığımız çalışmaları başlatıyor. Biz Pamukkale halkımıza üstyapıdan diğer hizmetlerimize kadar her alanda en iyisini vermek için çalışmaya devam edeceğiz. Yaptığımız yatırımların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.