PAMUKKALE’DE GECE-GÜNDÜZ EKİPLER İŞ BAŞINDA

16-08-2016

PAMUKKALE’DE GECE-GÜNDÜZ EKİPLER İŞ BAŞINDA

Pamukkale Belediyesi, ilçede vatandaşların yaz dönemini sıkıntısız geçirmesi için haşere mücadelesini gündüz 13, gece ise 11 ekiple aralıksız sürdürüyor. 14 araç ve 40 kişilik personelle haşere mücadelesi yaptıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, haşere mücadelesine büyük önem verdiklerini 2016 yılı için 4 milyon 330 bin liralık bir yatırım sağladıklarını söyledi.

Pamukkale Belediyesi, ilçede vatandaşların başta sinek olmak üzere haşerelerden etkilenmeden sıkıntısız bir yaz dönemi geçirmesi için haşere ile mücadelesine dur-durak vermeksizin devam ediyor. 2016 yılı için 4 milyon 330 bin liralık dev bir yatırımla çalışmalarını yürüten Pamukkale Belediyesi ilaçlama ekipleri, fosseptikler, kanallar, mazgallar, durgun sular, kapalı alanlar başta olmak üzere 68 mahallede haşere üretebilecek her noktada ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Mücadele çalışmaları kapsamında 40 personel, 14 araçla 7/24 durmaksızın çalışıyor.

“HAŞERE MÜCADELESİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR”

İlçede haşere ile mücadelede geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda üst seviyede bir çalışma yaptıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Vatandaşlarımızın rahat bir yaz dönemi geçirmesi için konuya özel önem veriyoruz. 68 mahallemizde vatandaşlarımızın haşerelerden etkilenmeden sıkıntısız bir dönem geçirmesi içinde adeta seferberlik içindeyiz. 40 personelimiz 14 araçla sahada durmaksızın çalışıyor. 13 ekibimiz gündüz, 11 ekibimiz ise gece olmak üzere haşere mücadelesini yapıyor. 2016 yılında 4 milyon 330 bin lira gibi dev bir yatırımla bu çalışmayı yapıyoruz. Haşere mücadelesinde vatandaşlarımızdan aldığımız memnuniyet ise, çalışmalarımızın ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor” dedi.