PAMUKKALE BELEDİYESİ 8 BİN 200 AİLENİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

15-08-2016

PAMUKKALE BELEDİYESİ 8 BİN 200 AİLENİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Pamukkale Belediyesi, hayata geçirdiği iki sosyal projeyle ilçede yeni evlenen çiftlere “Evlilik Seti”, bebeği olan ailelere ise “Bebek Seti” hediye ederek, en mutlu günlerinde onların yanlarında olmaya devam ediyor. Proje kapsamında bugüne kadar 5017 aileye bebek seti, 3191 çifte ise evlilik seti hediye edilerek toplamda 8208 aileye ulaşıldı.

Pamukkale Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle sosyal belediyecilikte de örnek olmaya devam ediyor. Pamukkale Belediyesi ilçede ihtiyaç sahibi ailelerden yaşlılara, eğitimden sağlığa, öğrenci odaklı sosyal projelerden kültür ve sanatsal etkinliklere, vatandaş memnuniyeti odaklı birçok sosyal projeyi hayata geçirdi. Geçtiğimiz yıl uygulanmaya başlanan yeni evlenen çiftlere ve bebeği olan ailelere yönelik sosyal projeler ise büyük beğeni topladı. Proje kapsamında yeni bebeği olan aileler bir bir ziyaret edilerek, bir bebeğin ihtiyaç duyacağı tüm malzemelerin içinde yer aldığı bir çanta ve battaniye hediye ediliyor. İlçede nikah masasına oturarak hayatlarını birleştiren çiftlerin o özel günlerinde ise içinde ‘Kuran-ı Kerim, İslam’da Evlilik ve Mahremiyet kitabı, Fincan takımı ve Türk Bayrağı’ bulunan set hediye ediliyor. Pamukkale Belediyesi, iki projede de ilçede çiftlerin en mutlu günlerinde yanlarında olarak mutluluklarına ortak oluyor. Proje kapsamında bugüne kadar 5017 aileye bebek seti, 3191 çifte ise evlilik seti hediye edilerek toplamda 8208 aileye ulaşıldı.

“VATANDAŞLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ”

Hayata geçirdikleri sosyal projelerle ilçede vatandaş memnuniyeti merkezli çalışmalar yaptıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bugüne sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz. Yönetim tarzımız gereği olarak emanetini üstlendiğimiz hemşerilerimizin sıradan belediyecilik hizmetinin yanında sosyal belediyecilik gereklerini de yerine getirme gayreti içerisindeyiz. 28 aylık sürecimizde birçok çalışmayı uygulamaya koyduk. Farklı birçok çalışmamızın yanı sıra yeni evlenen çiftlerimize ve bebeği olan ailelerimize yönelik projelerimiz hem örnek teşkil etti hem de büyük beğeni topladı. Ailelerimizin o mutlu anlarına ortak olduğumuz iki projemizde toplamda 8 bin 200 aileye ulaştık. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizimi mutluluğumuz. Yine bu projelerimize hız kesmeden devam ediyoruz. 7’den 70’e her vatandaşımızı kapsayacak sosyal projelerimizle Pamukkale Belediyemiz, bu alanda da örnek teşkil etmeye devam edecek" dedi.