BAŞKAN GÜRLESİN’DEN MEMİŞOĞLU’NA ZİYARET

04-08-2016

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN MEMİŞOĞLU’NA ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı olarak seçilen ve görevine başlayan Hüseyin Memişoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Gürlesin, Memişoğlu’na görevinde başarı dileklerini iletti.

Denizli Ticaret Odası Meclisi’nin yaptığı seçimle Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevine Hüseyin Memişoğlu seçildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin; Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya ve Pamukkale Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Ali Haluk Değirmenci ile birlikte DTO Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Memişoğlu, Başkan Gürlesin’i makamında ağırlayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Memişoğlu’na görevinde başarı dileyen Başkan Gürlesin ise, “Yeni göreviniz hayırlı olsun. Denizli Ticaret Odamız, Denizli ekonomisine, esnafına, ticari hayatına yön veren önemli bir kurum. Görevinizde inşallah başarıdan başarıya koşarsınız. Denizli Ticaret Odamıza, Denizli’mize  hayırlı olsun” dedi.