PAMUKKALE’DE FETÖ BAĞLANTILI OKULLAR KAPATILDI

23-07-2016

PAMUKKALE’DE FETÖ BAĞLANTILI OKULLAR KAPATILDI

Pamukkale İlçesi’nde bulunan FETÖ ile bağlantılı olduğu tespit edilen Özel Servergazi İlkokulu ve Ortaokulu ile Özel Bilgi Kuşağı Temel Lisesi, Emniyet ekipleri başta olmak üzere kurumlarca yapılan arama ve kayıt çalışmalarının ardından 23 Temmuz Cumartesi (bugün) Pamukkale Belediyesi Zabıta Ekiplerince mühürlenerek kapatıldı.

TSK içerisinde yapılanan FETÖ yanlısı askerlerin kalkıştığı ve püskürtülen darbe girişiminin 8. gününde de Denizli halkı meydanları doldurarak demokrasiye sahip çıkmaya devam ediyor. Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde Fethullahçı Terör Örgütü'yle (FETÖ) ilişkili olduğu gerekçesiyle yüzlerce dernek, sendika, vakıf, yurt ve okulun kapısına kilit vuruluyor. Pamukkale İlçe sınırları içinde bulunan FETÖ ile bağlantılı olduğu tespit edilen Aktepe Mahallesi’ndeki Özel Servergazi İlkokulu ve Ortaokulu ile Ege Çarşısında bulunan Özel Bilgi Kuşağı Temel Lisesi, Emniyet ekipleri başta olmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğü, Maliye Müfettişleri ve Milli Emlak personelinin katılımıyla yapılan arama ve kayıt çalışmalarının ardından Pamukkale Belediyesi Zabıta Ekiplerince 23 Temmuz Cumartesi (bugün) mühürlenerek kapatıldı.