BAŞKAN GÜRLESİN’DEN TAZİYE MESAJI

11-07-2016

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN TAZİYE MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Hakkari’de gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehadet şerbetini içen Denizlili Astsubay Çavuş Burak Erten’e, şehit olan kahraman Mehmetçiklere Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yayınladığı taziye masajında şunları söyledi, “Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Beyyurdu-Aktütün karayolunda yol kontrolü yapan askerlerimizin geçişi esnasında, terör örgütünün yola döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu 5 askerimiz şehit düştü. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırı da Denizlili Astsubay Çavuş Burak Erten’de şehadet şerbetini içti. Bu vahşice hain saldırıyı gerçekleştirenlerin muhakkak cezaları misli misli verilecektir. Onların yanına bırakılmayacaktır. Kahraman askerimize hain pusular kurarak ülkemizi bölmeye çalışan ve kaos ortamına sürüklemek isteyen hainler, asla amacına ulaşamayacaktır. Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan her türlü saldırı hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimiz başta olmak üzere Denizlili şehidimizin annesi Halide Erten’e, babası Adnan Erten’e, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Saldırıda yaralanan askerlerimize acil şifalar temenni ediyorum.”