BAŞKAN GÜRLESİN KARAHAYIT’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU

30-06-2016

BAŞKAN GÜRLESİN KARAHAYIT’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Karahayıt Mahallesinde kurduğu iftar sofrasında vatandaşlarla ve Devlet koruması altındaki çocuklarla bir araya geldi. Başkan Gürlesin, kurdukları gönül sofrasında vatandaşlarla ve ülkenin geleceği çocuklarla birlikte, yan yana oruç açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Pamukkale Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini ilçede en iyi şekilde yaşamak, yansıtmak amacıyla iftar sofları kurmaya devam ediyor. Pamukkale Belediyesi bir iftar sofrasını da Karahayıt Mahallesinde kurdu. Karahayıt mahalle sakinleri ve Devlet koruması altındaki çocukların katıldığı iftar programında Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Başkan Gürlesin, iftar öncesinde tüm vatandaşları bir bir selamlayarak onlarla sohbet etti.

“KARAHAYIT’TA GÖNÜL SOFRASI KURDUK”

Karahayıt’ta gönül sofrası etrafında vatandaşlarla, güçlü Türkiye’nin teminatı gençlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Gürlesin, “Öncelikle Ramazan ayınız mübarek olsun. Ramazan ayının da sonuna geldik. Önümüzde bin aydan daha hayırlı bir Kadir Gecemiz var. Cenabı Allah, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan’ı en iyi şekilde, tüm güzellikleriyle birlikte yaşamamızı nasip etsin. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında Karahayıt mahallemizde iftar sofrasını kurarak, bu bölgemizdeki vatandaşlarımızla, devlet koruması altındaki çocuklar ve gençlerimizle bir araya gelmenin sevinci içindeyim. Hep beraber kardeşlik ve gönül sofrasında bir aradayız. İnşallah nice Ramazan aylarında Allah, bizleri buluşturmak nasip etsin. Allah bu ayda dualarınızı ve ibadetlerinizi kabul eylesin. Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum” dedi.

“TURİZMİN GELİŞİMİ İÇİN DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR”

Başkan Gürlesin, termal sağlık merkezi Karahayıt ve bölgeye  yönelik turizmin gelişimi anlamında her türlü katkıyı vermeye devam ettiklerini belirterek şunları söyledi, “Şifalı sularıyla termal sağlık merkezi olan Karahayıt, Pamukkale, Akköy ve Gölemezli, turizm anlamında önemli bir bölgemiz. Karahayıt başta olmak üzere bölgede turizmin gelişimine katkı koymak noktasında üst yapıda ciddi bir dönüşüm sağladık. Çevre düzenlemeleri, parklar ve Kent Ormanı projemizle ciddi bir atak yaptık. Bölgenin daha da tanınırlığının artması için Ramazan boyunca Karahayıt’ta Ramazan Geceleri programımızı bu mahallemizde gerçekleştirdik. Son programı da bugün çocuklarımıza yönelik oldu. Kadir Gecemiz ve sonrası gün gerçekleşecek iki programımız ise İncilipınar Parkında olacak. İnşallah tüm bu bölge halkımızı da o programlarımıza bekliyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak bölgede turizmin gelişimine katkı koymaya devam edeceğiz.”