Başkan Gürlesin HAYSIAD Üyeleriyle Bir Araya Geldi

11-09-2014

Başkan Gürlesin HAYSIAD Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Adalet Parki Sosyal Tesisleri'ndeki toplantiya, Denizli Büyüksehir Baskani Osman Zolan, Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, Baskan Yardimcisi Fahrettin Göksu, HAYSIAD Genel Baskani Mahmut Akbulut, Denizli Sube Baskani Hüsrev Karatopçu ile dernegin Aydin, Izmir, Manisa ve Usak il baskanlari ve çok sayida dernek üyesi is adami katildi. Toplantida, dernek faaliyetleri arasinda yer alan çalismalar ele alindi. Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, burada bir konusma yaparak dernek üyelerine, egitime ve ihtiyaç sahiplerine yaptigi yardimlardan dolayi tesekkür etti. Dernegin egitim alaninda basarili çalismalari bulundugunu kaydeden Baskan Gürlesin, ?HAYSIAD Dernegi üyelerimizle birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Dernegimizin egitime verdigi önem herkes tarafindan bilinmektedir. Nitelikli insanlarin yetistirilmesinde bu ülkeye fayda saglamasi noktasindaki gayretlerinizi yakindan takip ediyoruz. Bu nedenle önemli bir göreviniz oldugunu düsünüyorum. Hizmet etmek, hele ki egitimde yardim elini ihtiyaç sahiplerine uzatmak, bana göre dünyada görüp görecegimiz en güzel duygulardan biridir. Her kim bir tas üstüne tas koyuyorsa Allah ondan razi olsun. Bizler de bu noktada, gerek kamu ve gerekse sivil toplum kuruluslari basta olmak üzere toplumun her kesimiyle birlikte isbirligine açigiz. Bu vesileyle dernek üyelerimize çok tesekkür ediyorum' dedi. HAYSIAD Ege Bölgesi Istisare toplantisinda, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, HAYSIAD Genel Baskani Mahmut Akbulut ile Merkezefendi Belediye Baskani Muhammed Subasioglu da birer konusma yaparak dernegin önemine isaret etti.