KARAHAYIT’TA AYKUT KUŞKAYA COŞKUSU YAŞANDI

19-06-2016

KARAHAYIT’TA AYKUT KUŞKAYA COŞKUSU YAŞANDI

Pamukkale Belediyesi’nin Ramazan Şenlikleri etkinlikleri kapsamında hafta sonu muhteşem bir konser veren ünlü sanatçı Aykut Kuşkaya, ezgileriyle, ilahilerle, kendi eserleri ve dillerden düşmeyen şarkılarla izleyenlere unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı.

Pamukkale Belediyesi’nin Karahayıt’ta Ramazan şenlikleri tüm heyecanıyla sürüyor. Birbirinden değerli sanatçıları ilçe halkıyla, sevenleriyle Karahayıt’ta buluşturmaya devam eden Pamukkale Belediyesi, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatıyor. Etkinlikte her gün olduğu gibi ana program öncesi çocuklara ve ailelere yönelik Meddah gösterisi, oyun grupları ve çeşitli eğlenceler sunuluyor.

ÜNLÜ SANATÇI MEST ETTİ

Ramazan Şenliklerinin 8’nci programında geçtiğimiz hafta sonu ünlü sanatçı Aykut Kuşkaya, rüzgarı esti. Etkinlikte sahne alan ünlü sanatçı,  kendi albümlerinde yer alan eserler başta olmak üzere, dillerden düşmeyen ezgileri, şarkıları Pamukkale Halkı için seslendirdi. Muhteşem bir konser veren ünlü sanatçı, performansı ile izleyenlere unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı. Konseri izleyen vatandaşlar ise, ünlü sanatçı Kuşkaya’nın seslendirdiği eserlere hep bir ağızdan eşlik etti. Yüzlerce vatandaş yine etkinlikler kapsamında şenliklerle Ramazan’ı doyasıya yaşamak için Karahayıt’a aktı.

Konser sonunda ünlü sanatçı Aykut Kuşkaya, tüm ilçe halkına ve etkinliklere katılan vatandaşlara güzel bir Ramazan Gecesi yaşattığı  için teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sanatçıya içerisinde Kuran-ı Kerim’in yer aldığı bir sanduka hediye etti.

22 Haziran Çarşamba akşamı ise Karahayıt’ta Ramazan Şenlikleri’nin 9’ncu programında  ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu Pamukkaleliler ile bir araya gelecek.