PAMUKKALE’DE RAMAZAN ŞENLİĞİNDE KAHKAHA TUFANI KOPTU

15-06-2016

PAMUKKALE’DE RAMAZAN ŞENLİĞİNDE KAHKAHA TUFANI KOPTU

Pamukkale Belediyesi’nin Karahayıt’ta Ramazan Geceleri programı kapsamında sahne alan komedyen Recep Demirkaynak, stand-up gösterisiyle izleyenlere kahkaha dolu bir gece yaşattı.

Pamukkale Belediyesi, “Karahayıt’ta Ramazan Geceleri” programıyla Ramazan ayının manevi atmosferine yakışan etkinlikleri ilçe halkıyla, Denizli halkıyla buluşturmaya devam ediyor. Birbirinden değerli sanatçıların sahne aldığı etkinliklerde, ilahiler, tasavvuf konserleri, sema gösterileri, ezgiler, dini sohbetlerle unutulmaz Ramazan geceleri katılımcılara yaşatılıyor. ‘Nerede o eski Ramazanlar’ diye özlem çekenlerin tüm nostaljiyi yaşadığı etkinliklerin beşinci gününde yine ilk olarak şenlik alanı yine çocukların oldu. Etkinlikte her gün olduğu gibi ana program öncesi çocuklara ve ailelere yönelik Meddah gösterisi, oyun grupları ve çeşitli eğlenceler yer aldı. Çocuklar oyun gruplarında coştu, pamuk şeker, macun, limonata gibi ikramların tadına baktı.Sonrasında ise sahne alan komedyen Recep Demirkaynak, stand-up gösterisinde izleyenlere kahkaha dolu bir gece yaşattı. Büyük katılımın olduğu etkinlikte komedyen Demirkaynak, günlük hayatta karşılaşılan toplumsal sorunları mizahi bir dille eleştirip, hayatın eğlenceli taraflarını seyirciyle paylaştı. Katılımcıların gülme krizine girdiği gösteride, renkli anlar yaşandı.

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN TEŞEKKÜR HEDİYESİ

Kendilerine farklı bir gün yaşatan, güldüren sanatçıya teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sanatçıya içerisinde Kuran-ı Kerim olan sanduka hediye etti.  Başkan Gürlesin, Ramazan ayı boyunca her Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Karahayıt’ta gerçekleşen ve birçok sanatçının sahne aldığı Ramazan Gecelerini vatandaşların kaçırmamasını istedi.

16 Haziran Perşembe akşamı ise Karahayıt’ta Ramazan Şenlikleri kapsamında İl Müftüsü Mehmet Aşık,  Pamukkaleliler ile bir araya gelerek, dini sohbette bulunacak.