Bisikletlilerden Başkan Gürlesin'e Teşekkür

05-09-2014

Bisikletlilerden Başkan Gürlesin'e Teşekkür

Denizli Valiligi, Tavas Kaymakamligi, Tavas Belediyesi, Beyagaç Belediyesi, Buldan Belediyesi gibi kamu kurumlariyla Nikfer Kayak Doga Turizm Gençlik ve Spor Kulübü Dernegi ve Ultra PAUM Academy Trail gibi kuruluslarin destek verdigi 1. Denizli Bisiklet Turnuvasi tüm hiziyla devam ediyor. Turnuvaya bir destek de Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin'den geldi. Baskan Gürlesin, belediye sinirlari içinde yer alan etkinliklerde her türlü destegin verilecegini kaydedip bu dogrultuda çesitli sekilde destek oldu. Festival Koordinatörü Ibrahim Efilta da, Baskan Gürlesin'in desteklerine en anlamli sekilde cevap verdi. Koordinatör Efilta, bisikletliler adina afis yaptirip Baskan Gürlesin'ine tesekkürlerini ifade etti. 2-7 Eylül tarihleri arasinda devam eden turnuvanin 4 Eylül tarihli programi Tripolis, Karahayit ve Pamukkale, Laodikya, Denizli ve Çamlik'tan olusan 60 km'lik etabi tamamlandi. Karahayit'taki programda ise bisikletçiler stres atti. Tripolis'ten çikan yaklasik 80 bisikletçi Karahayit'ta mola verdi. Yaklasik 2 sat süren molanin ardindan Pamukkale'ye geçildi. Sonrasinda ise Laodikya ve Denizli ile Çamlik programi yer aldi. Çamlik'taki programda ise bisikletçiler Baskan Hüseyin gürlesin'le birlikte oldu. Festival, 7 Eylül 2014 tarihli programla sona erdi.