BAŞKAN GÜRLESİN’DEN BAKAN ZEYBEKCİ’YE KUTLAMA

24-05-2016

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN BAKAN ZEYBEKCİ’YE KUTLAMA

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 63. Hükümet’te Ekonomi Bakanlığı görevini üstlenerek büyük başarılara imza atan ve 65. Hükümet’te bir kez daha ekonomi yönetiminin başına getirilen Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’yi devir-teslim töreni sonrası makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı 65. Hükümet'te Bakanlar Kurulu’nda bir kez daha yerini aldı. 63. Hükümet’te Ekonomi Bakanlığı yapan Bakan Zeybekci, 65. Hükümet’te de Ekonomi Bakanı olarak ülkeye hizmetine devam edecek. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi devir-teslim töreni sonrası makamında ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, görevinde başarı dileklerini iletti. Denizli’de büyük bir heyecan ve mutluluk yaşandığını belirten Başkan Gürlesin, “Ülkemizde 63. Hükümet döneminde Ekonomi Bakanlığı görevinde büyük başarılara imza atarak, ülkede ekonomik kalkınmaya büyük destek sağlayan Denizli Milletvekilimiz Sayın Nihat Zeybekci, 65. Hükümetimizde de Ekonomi Bakanlığı görevine getirildi. Denizli’de bu haberle yaşanan heyecan ve sevinci paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bakanımız Nihat Zeybekci, görevinde yine çalışkanlığı, azmi ve gayretiyle ülkenin kalkınmasına büyük katkılar sunacaktır. Hem ülkemiz hem Denizli’miz kazanacaktır. Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye görevinde başarılar diliyorum” dedi.