Başkan Gürlesin, Agrılıların Gönlünü Feth Etti

02-09-2014

Başkan Gürlesin, Agrılıların Gönlünü Feth Etti

Baskan Gürlesin, baskanlik koltuguna oturali henüz 5 ay gibi kisa süre olmasina ragmen dur durak bilmeden yollara düsüp, alan çalismasini sürdürüyor. Buldugu her firsatta vatandaslarla iç içe olan ve zamaninin büyük bir kismini vatandaslara ayiran Baskan Gürlesin, Agrililarla bir araya geldi. Aktepe'de dernek binasindaki sohbet toplantisina ilgi büyüktü. Baskan Gürlesin'i Agrililar Dernegi Baskani Cesim Karakus ve çok sayida Agrili karsiladi. Dernek üyeleri ve mahalle sakinleri Baskan Gürlesin'le el sikisip uzun süre sohbet etti. Dostluk kokan çaylarin içildigi toplantida, vatandaslar sorular sorup ögrenmek istedikleri konular hakkinda ayrintili olarak Baskan Gürlesin'den bilgi aldi. Içtenlikle tüm sorulari cevaplayip beklentileri karsiliksiz birakmayan Baskan Gürlesin, burada gönülleri feth etti. Toplantida, Pamukkale Belediye Baskan Yardimcilari Selim Arkan, Abdullah Sevinçli, Veli Demir ile Fahrettin Göksu da katilarak Baskan Gürlesin'e eslik etti. Pamukkale Belediye Baskani Gürlesin, bölgeye eskiden bir belediye hizmet verirken bugün 2 belediyenin hizmet verdigini söyledi. Gerek büyüksehir, gerek ve gerekse TOKI gibi merkezi kurumlarla güç birligi yaparak bölgede büyük hizmetler üretildigini ifade eden Baskan Gürlesin, ?Yeni bir belediye olarak 1-2 yilda almamiz gereken mesafeyi çok kisa sürede aldik. Bu basariya da güç birligiyle ulastik. Birçok Agrili kardesimiz TOKI konutlarinda oturuyor. Burada zaman içinde ortaya çikan eksiklikleriniz olabilir. Bunlari konusmak üzere ve sizleri dinlemek üzere buraya geldik. Tüm ekip olarak sizlerle birlikteyiz. Ayrica TOKI'nin bölgeden sorumlu arkadasimizda buradadir. Amacimiz, sizin derdinizle dertlenmek ve sizlerin derdine derman olmaktir. Belediye olarak daha önce sizlerden talepler geldi. Birçogu dogrudan belediyemizle ilgili degildi. Ancak bizler, bizim isimiz degil demedik ve çözümü için ilgili kurumlara sizlerin talebini ilettik ve sonuç aldik.' Daha sonra Baskan Gürlesin, Agrili vatandaslarin görüslerini dinledi taleplerini aldi. Agrililar Dernegi'ne yapilan ziyaret yaklasik 2 saat sürdü.