Başkan Gürlesin'den Yoğun Hafta Sonu Mesaisi

01-09-2014

Başkan Gürlesin'den Yoğun Hafta Sonu Mesaisi

Baskan Gürlesin, sabahin erken saatlerinden itibaren sehri karis karis gezerek düzenlenen her etkinlikte yer almaya çalisti, bir dizi ziyaret ve açilislara katildi. Baskan Gürlesin’e, Baskan Yardimcilari Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Abdullah Sevinçli ve Veli Demir de eslik etti.

Hafta sonu programlarinin ilk duragi Basaranlar Mermer’den Ahmet Sert’in oglunun sünnet töreni oldu. Ardindan parti programi yer aldi. Parti programinin ardindan ise sünnet dügünleri nikah programlari ve hayir yemekleri vardi. Baskan Gürlesin hafta sonu programlari kapsaminda, Denizli Belediyesi çalisanlarindan Mesut Dokumaci’nin annesi hayrina düzenledigi hayir yemegi, Ibrahim Özbilen’i oglunun sünnet töreni ve Muhtarlar Dernegi Baskani Sebahattin Çolak’in annesi için okuttugu mevlit programi da vardi.

Baskan Gürlesin yine Pazar günü de, birçok hayir yemegi, mevlit, sünnet dügünü, nikah töreni ve dügün gibi programlara katilarak halkin gönlünü hitap etti. Mümkün oldugunca her firsatta vatandaslarla sohbet eden Baskan Gürlesin, kendilerinden vatandas gözüyle belediyenin çalismalarini degerlendirmelerini istedi.
Bu arada söz konusu programlara ek olarak 30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari ve resepsiyon programi da Baskan Gürlesin’in hafta sonu katildigi programlar arasinda yerini aldi.
2 gün boyunca yogun bir program temposuyla çalisan Baskan Gürlesin’in hafta sonu programi gece yarisina kadar sürdü. Baskan Gürlesin, belediyenin sehri imar etmenin yaninda halkin gönlünü de hos tutmasi gerektigini kaydederek, ‘Vatandaslarimizdan gelen davetleri tüm detaylarina kadar degerlendiriyorum. Program saatleri çakissa bile hepsine yetismeye çalisiyorum. Bir belediye baskani olarak bir yandan sehrimizi imar edip güzellestirecegiz, öte yandan da vatandasimizla iç içe olacagiz. Her yerde görünebiliriz ancak esimiz ve çocuklarimizin yaninda degiliz. Görevin kutsal oldugu bilinciyle hareket edip milletimize hizmet için yogun sekilde çalisiyoruz’ dedi.