BA┼×VURULAR 3 MAYIS'A KADAR ALINACAK 28.04.2016

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale getirdi─či “Pamukkale’de Futbol ┼×öleni”nin 3.’sü May─▒s ay─▒ içinde yap─▒lacak. “─░lkbahar 2016” ad─▒yla gerçekle┼čtirilecek olan hal─▒ saha futbol turnuvas─▒na ba┼čvurular 3 May─▒s tarihine kadar yap─▒labilecek. Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, “Geleneksel hale gelen turnuvam─▒za kat─▒l─▒m─▒n yo─čun olmas─▒n─▒ bekliyoruz. Tüm gençlerimizi turnuvam─▒za kat─▒lmaya davet ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediyesi taraf─▒ndan 2015 y─▒l─▒nda 2 kez yap─▒lan “Pamukkale’de Futbol ┼×öleni”nde heyecan yeniden ba┼čl─▒yor. “─░lkbahar 2016” ad─▒yla May─▒s ay─▒ içinde gerçekle┼čtirilecek olan turnuvan─▒n ba┼čvurular─▒ al─▒nmaya ba┼člad─▒.

SON BA┼×VURU 3 MAYIS’A KADAR

Pamukkale ilçe s─▒n─▒rlar─▒ içinde yer alan 68 mahalleden en çok 2’┼čer tak─▒m─▒n kat─▒labilece─či “Pamukkale’de Futbol ┼×öleni-─░lkbahar 2016 Hal─▒ Saha Futbol Turnuvas─▒”na son ba┼čvurular 3 May─▒s Sal─▒ günü mesai saati bitimine kadar al─▒nacak. Turnuvan─▒n ┼čartlar─▒ ve gerekli olan evraklar─▒ ise Pamukkale Belediyesi’nin www.pamukkale.bel.tr resmi internet adresinden ula┼č─▒labilecek. Turnuvaya kat─▒lacak olan tak─▒mlar haz─▒rlad─▒klar─▒ 10 ki┼čilik tak─▒m listesini ba─čl─▒ bulunduklar─▒ mahalle muhtar─▒na onaylatt─▒ktan sonra Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki Ek Hizmet Binas─▒’n─▒n 2. Kat─▒nda bulunan Kültür Müdürlü─čü’ne teslim etmeleri gerekiyor. Turnuvan─▒n kura çekiminin 4-5 May─▒s’ta yap─▒lmas─▒ planlan─▒yor. “Pamukkale’de Futbol ┼×öleni-─░lkbahar 2016 Hal─▒ Saha Futbol Turnuvas─▒” maçlar─▒ Pamukkale Belediyesi taraf─▒ndan yapt─▒r─▒lan hal─▒ sahalarda oynanacak.

HAYD─░ GENÇLER TURNUVAYA

Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, geleneksel hale getirdikleri futbol ┼čöleni için Pamukkalelilere ça─čr─▒da bulundu. “Tak─▒m─▒n─▒z─▒ kurun, heyecana kat─▒l─▒n” ça─čr─▒s─▒nda bulunan Gürlesin, “2015 y─▒l─▒ içinde ilkbahar ve sonbahar olmak üzere 2 kez hal─▒ saha futbol turnuvas─▒ düzenledik. 2 milyon liral─▒k yat─▒r─▒mla büyük ço─čunlu─čunu tamamlad─▒─č─▒m─▒z hal─▒ sahalarda oynanacak olan turnuva maçlar─▒n─▒n centilmence geçmesini diliyorum. Belirlenen tarihe kadar tak─▒mlar─▒m─▒z─▒n ba┼čvurular─▒n─▒ yaparak bu büyük heyecanda yer almalar─▒n─▒ bekliyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak her konuda halk─▒m─▒z için çal─▒┼čmaya devam ediyoruz” dedi.