PAMUKKALE TUR─░ZMDE MERKEZ KONUMDA 15.04.2016

Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, 15-22 Nisan Turizm Haftas─▒ dolay─▒s─▒yla yay─▒nlad─▒─č─▒ mesaj─▒nda beyaz cennet Pamukkale, termal sa─čl─▒kta ┼čifa da─č─▒tan merkez Karahay─▒t ve tarihi dokuyla Pamukkale ─░lçesinin turizmde Denizli için Türkiye için bir hazine oldu─čunu söyledi.

Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, Turizm Haftas─▒ dolay─▒s─▒yla yay─▒nlad─▒─č─▒ mesaj─▒nda ┼ču görü┼člere yer verdi, “Ülkemizde her y─▒l, 15-22 Nisan tarihleri aras─▒ndaki hafta ‘Turizm Haftas─▒’ olarak kutlan─▒lmaktad─▒r. Pamukkale ─░lçemiz, Denizli’miz aç─▒s─▒ndan da bakt─▒─č─▒m─▒zda turizm bölgemizin zenginlikleri aç─▒s─▒ndan öncelikli s─▒ralarda yer almaktad─▒r. Dünyada inci travertenleriyle e┼čsiz beyaz cennet Pamukkale’yi y─▒lda 2 milyona yakla┼č─▒k bir turist ziyaret etmektedir. Hierapolis, Laodikya gibi tarihi antik kentlerimizle tarih turizminde de ilçemiz bir odak noktas─▒d─▒r. Do─čal ve tarihi güzelliklerinin yan─▒ s─▒ra ilçemiz jeotermal kaynaklar─▒yla termal sa─čl─▒kta ┼čifa da─č─▒tan Karahay─▒t ve bölgemiz cazibe merkezidir. Pamukkale Belediyesi olarak ta termal sa─čl─▒k turizmi potansiyelimizi, hem ülkemiz noktas─▒nda hem de dünya genelinde anlatmaya ve duyurmaya çal─▒┼č─▒yoruz. Termal sa─čl─▒k bölgemizde üst yap─▒, ye┼čil alan ve di─čer prestij çal─▒┼čmalar─▒ anlam─▒nda göreve geldi─čimiz günden bugüne çal─▒┼čmaya devam ediyoruz. Dahas─▒ termal sa─čl─▒k turizmi noktas─▒nda marka kent olma yolunda önemli ad─▒mlar at─▒yoruz. Turizm Haftas─▒nda alt─▒n─▒ çizmek istedi─čim konu bu bölgenin bir hazine oldu─čudur. Görsel güzelli─či ile Pamukkale, termal kaynaklarla sa─čl─▒k turizmi alt─▒n tepside bu bölgeye sunulmu┼č. 5 y─▒ll─▒k görev dönemimizde ben özellikle o bölgenin çok daha farkl─▒ noktaya gelmesi gerekti─čini dü┼čünüyorum. Bu bölgeyi yapaca─č─▒m─▒z çal─▒┼čmalarla, turizmcilerimizle, STK’larla beraber yapaca─č─▒m─▒z tan─▒t─▒mlarla, isti┼čarelerle de çok daha iyi noktaya getirece─čiz in┼čallah. Turizm Haftas─▒n─▒n hem ilçemiz hem Denizli’miz hem de ülkemiz aç─▒s─▒ndan hay─▒rl─▒ sonuçlar getirmesini diliyorum” dedi.