Başkan Gürlesin'in Hızına Yetişmek Zor

26-08-2014

Başkan Gürlesin'in Hızına Yetişmek Zor

Baskan Gürlesin, 68 mahalleye sürdürdügü ziyaretlerinin bu haftaki bölümünde Korucuk Mahallesi'ndeydi. Baskan Gürlesin'e Baskan Yardimcilari Veli Demir, Selim Arkan, Fahrettin Göksu ve Abdullah Sevinçli de eslik etti. Burada, mahalle sakinleriyle bir araya gelen Baskan Gürlesin, vatandaslarin belediyeden beklentilerini de dinledi. Buna göre, mahalle sakinlerinin ortak istegi, Denizli'yi Pamukkale'ye baglayan karayolu üzerindeki yol çalismalarinda karsilasilan aksakliklarin giderilmesi oldu. Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, karayolunun belediye kontrolünde olmadigini ancak vatandas isteklerinin de giderilmesi için ilgililerle temasa geçeceklerini belirterek, ?Karayolu ya da bir baska kurum bu isi yapar diye biz kenarda bekleyemeyiz. Çözüm için ne yapilmasi gerekiyorsa elimizi tasin altina sokacagiz. En kisa sürede yetkililerle tekrar mahalleye gelecegiz ve karayolunda neler yapilabilir tespit edecegiz' dedi. Baskan Gürlesin, mahalle sakinlerine verdigi sözün üzerinden henüz 2 gün bile geçmeden sözünü tuttu. Mahalle sakinleri, Denizli-Pamukkale karayolunda, yetkililerle inceleme yapan Baskan Gürlesin'i görünce çok sasirdi. Bazilari, ?Bize yetkililerle geleceginizi söylemistiniz. Ancak bu kadar hizli hareket edip 48 saat geçmeden geleceginizi bizler beklemiyorduk. Allah sizlerden razi olsun' dedi. Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin de, tüm vatandaslarla tokalasarak hepsiyle ayri ayri ilgilendi. 2 gün önce yetkililerle gelip yolda inceleme yapacagini söyledigini hatirlatan Baskan Gürlesin, ?Bizim tek derdimiz var oda milletimize daha fazla hizmet sunabilmek, verdigimiz sözlerden daha fazlasini yerine getirebilmektir. O gün buradan ayrildiktan sonra karayollari yetkilileriyle görüstüm ve bugün için yolda inceleme yapmak üzere karar verdik. Okullar açilmadan önce bu bölge ulasimla ilgili bir sikintinin yasanmasini istemiyoruz. Insallah buradaki beklentileri kisa sürede karsilariz. Gerek mahalle sakinlerimize, gerekse karayollari yetkililerine gösterdikleri ilgi için tesekkür ederim' dedi. Baskan Gürlesin, daha sonra karayollari yetkilileri ve mahalle sakinleriyle birlikte yol üzerinde incelemelerde bulundu.