PAMUKKALE’DE KIŞIN KARDA YAZIN YOLLARDA GÖREV YAPACAKLAR

15-03-2016

PAMUKKALE’DE KIŞIN KARDA YAZIN YOLLARDA GÖREV YAPACAKLAR

Pamukkale Belediyesi, kışın aparatları ile karla mücadele de yazın ise belediye çalışmalarında kullanılacak damperli 2 kamyonu daha araç filosuna kattı. Kar küreme bıçağı, tuz serpme ekipmanları dahil olmak üzere 2 kamyona toplamda 760 bin lira ödenirken bu alanda araç sayısı 5’e yükseldi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, karla mücadelede ve belediye çalışmalarında bu araçlarla ellerinin daha da güçlendiğini söyledi.

İlçede 68 mahallede dev yatırımlara imza atan Pamukkale Belediyesi, çalışmalarına destek katmak amacıyla araç filosunu büyütüyor. Geçtiğimiz ay içerisinde 1,5 milyon liralık yatırımla Fen İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 15 aracı filosuna katan Pamukkale Belediyesi, son olarak kışın aparatları ile karla mücadele de yazın ise belediye çalışmalarında kullanılacak damperli 2 kamyonu daha araç filosuna kattı. 2 adet kar küreme bıçağı, 2 adet tuz serpme ekipmanı ve diğer aparatlarla 2 damperli kamyona 760 bin liralık bir yatırım yapıldı. Geçtiğimiz yıl alınan 3 kar küreme aracıyla birlikte bu alanda araç sayısı ise 5’e yükseldi.

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYORUZ”

İlçede en iyi ve hızlı hizmet noktasında ihtiyaçlar doğrultusunda araç alımlarına devam ettiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale İlçemizde asfalttan kaldırıma, park bahçelerden yeşil alanlara, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yapısal dev yatırımlara, yani tüm alanlarda hızla çalışmaya devam ediyoruz. İlçe halkımıza en iyi hizmeti eksiksiz sunmak amacıyla da araç parkuruna yönelik yatırımlarımız sürüyor. Geçtiğimiz ay içinde 1,5 milyon liralık bir yatırımla 15 aracı bünyemize katmıştık. Şimdi de hem kışın kar yağışı sonrası yolların açık kalmasını sağlayarak mağduriyetlerin önüne geçmek hem de yaz döneminde belediye çalışmalarımızda aynı araçları kullanarak gücümüze güç katmak için 2 adet damperli kamyonu, kar küreme bıçakları, tuz serpme ve diğer ekipmanlarla birlikte araç filomuza kattık. Pamukkale İlçemiz geniş ve zor bir coğrafyaya sahip. 2015 yılında karla mücadelede araçlarımız ve ekiplerimizle sıkıntısız bir dönem geçirdik. Bu yılda yüksek kesimlerimizde yer alan mahallelerimizde kar yağışı sonrası yine yolların açık kalmasını sağlayarak sorunsuz bir dönemi yaşadık. Takviye olarak aldığımız son araçlarımızla birlikte gelecek yıllarda karla mücadelede en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Yaz dönemlerinde ise aparatları çıkarıldığında araçlarımızı belediye çalışmalarında kullanabildiğimiz için artı olarak gücümüze güç katmış ve verimi yakalamış oluyoruz. Araçlarımızın ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.