BAŞKAN GÜRLESİN’DEN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

07-03-2016

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

“Şefkatin, fedakarlığın, sevginin simgesi olan kadınlarımız en değerli varlıklarımızdır” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Gün dolayısıyla 8 Mart Günü PAÜ Kongre ve Kültür Merkezinde defile, konser ve sürpriz içeriği ile özel bir program hazırladıklarını belirten Başkan Gürlesin, tüm vatandaşları etkinliğe davet etti.

Kadınların sağlıklı ve mutlu bir toplumun temel taşları olduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  “Bizler ‘Cennet Anaların Ayakları Altındadır’ sözünün anlamını çok iyi bilmekteyiz” diyerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şunları söyledi, “Kadınlar her şeyimiz. Kadınsız bir hayat düşünülemez. Kadınlarımızın, annelerimizin, bacılarımızın, eşlerimizin yüzünü güldürmek, bizim medeniyet vazifemizdir. Sevginin, şefkatin, fedakarlık ve sabrın simgesi olan kadınlarımız en değerli, en yüce varlıklarımızdır. Hepimizin, her insanın üzerinde bir kadın emeği var. Hepimizin ilk öğretmeni kadınlarımızdır, annelerimizdir. Bizim kültürümüzde, medeniyetimizde, kadınlarımıza ve annelerimize özel bir önem atfedilmiştir. Toplumumuzda kadınlarımız aile hayatında, toplumsal ve siyasal hayatta belirleyici bir rol üstlenmiştir. Bu kapsamda Pamukkale Belediyesi olarak kadınların sosyal ve kültürel hayata katılımlarını artırmak için önemli çalışmalara imza atıyoruz. Kadınlarımızın desteklenmesi demek, ailenin, toplumumuzun ve milletimizin güçlenmesi demektir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadınlarımıza minnet ve şükran duygularımı ifade ediyor, Kadınlar Gününüzü kutluyorum.”

KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL ETKİNLİK

Pamukkale Belediyesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir etkinlik gerçekleştireceklerini belirten Başkan Gürlesin, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bugüne özel olarak kadınlarımız için, vatandaşlarımız için bir etkinlik hazırladık. Yılda bir güne aslında Kadınlar Gününü sığdırmak mümkün değil. Ancak bugünün duyarlılığını tam anlamıyla oluşmasını sağlamak, hassasiyeti öne çıkarmak adına bu etkinliğimizi organize ettik. 8 Mart Günü Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde saat 10.30’da içeriğinde kıyafet defilesi, kadınlar korosu konseri, Pamukkale Gezisi ve birçok sürprizi barındıran etkinliğimize tüm kadınlarımızı, vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.