PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN İLAN VE REKLAM VERGİSİ ÇAĞRISI

22-02-2016

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN İLAN VE REKLAM VERGİSİ ÇAĞRISI

Pamukkale Belediyesi, 2016 yılı İlan ve Reklam Vergisi 1. taksit ödemelerinde son gün 29 Şubat 2016 tarihinde sona ereceğini duyurdu. Pamukkale Belediyesi’nce yapılan açıklama da vatandaşların kolayca ödemelerini yapabilmesi için veznelerin yanı sıra Halk Bankası şubelerinden ve www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesinden e-belediye uygulamasından yapılabileceğini açıkladı.

Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, belediye sorumluluğundaki bulvar, cadde ve sokaklarda reklam tabelaları bulunan işletmelerin, İlan ve Reklam Vergisi 1. taksit ödemelerini cezalı duruma düşmemeleri için zamanında ödeme yapmaları gerektiğinin altı çizildi. 2016 yılı İlan ve Reklam Vergisi 1. taksit ödemelerinde son gün 29 Şubat 2016 tarihinde sona ereceğini duyuruldu. Pamukkale Belediyesi, mükelleflerin kolayca ödemelerini yapabilmesi için YSE kavşağındaki belediye ana binası, Atatürk Caddesi’ndeki ek bina, Gölemezli ve Gözler Mahallesi’nde veznelerin yanı sıra tüm Halk Bankası şubelerinden ödemelerini de yapabileceğini duyurdu. Ayrıca bu ödeme olanaklarının yanı sıra mükellefler, www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesinden e-belediye uygulamasından borçlarını ödeyebiliyor. 29 Şubat'a kadar İlan ve Reklam Vergisi'ni ödeyen vatandaşların cezalı duruma düşmeyeceğinin altının çizildiği açıklamada, “İlan ve Reklam Vergisi'nin 1. taksitlerinin son ödeme tarihi 29 Şubat'tır. Bu tarihe kadar ödemesini yapan vatandaşlarımız cezalı duruma düşmeyeceklerdir. Ödenmeyen vergiler için gecikme cezaları uygulanmaktadır" şeklinde uyarıda bulunularak vatandaşların mağduriyet yaşamaması istendi.