PAMUKKALE’DEN BAYANLARA SPOR DESTEĞİ

20-02-2016

PAMUKKALE’DEN BAYANLARA SPOR DESTEĞİ

Pamukkale Belediyesi ve Pamukkale Kaymakamlığı, spor yapmak amacıyla her gün Karşıyaka Saraçoğlu Stadında toplanan bölgede ikamet eden bayanlardan oluşan gruba, spor malzemeleri desteği verdi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sağlıklı yaşamının olmazsa olmazının spor olduğunu belirterek, spora desteklerinin her zaman süreceğini söyledi.

Pamukkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Karşıyaka Mahallesi ve bölgesinde her sabah spor için bir araya gelen bayanları tespit edince, bilinçli spor yapmalarına olanak sağlamak amacıyla bir proje başlattı. Çalışma kapsamında bayanları spora özendirmek ve bölgede daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla Pamukkale Belediyesi eşofman takımı, Pamukkale Kaymakamlığı ise spor ayakkabı desteği verirken Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de grubun başına bir antrenör gönderdi. Her sabah Karşıyaka Saraçoğlu Stadında antrenör eşliğinde spor yapan bayanların sayısı da hızla çoğalarak 75’e ulaştı.

TÖRENLE SPOR MALZEMELERİ DAĞITILDI

Statta gerçekleşen törenle de düzenli olarak spora katılan bayanlara spor malzemeleri dağıtıldı. Törene Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yahya Karaca ve spora devam eden bayanlar katıldı. Törenin açış konuşmasını yapan Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, “Spor sağlıklı yaşamın olmazsa olmazı, temel taşıdır. Burada bayanlarımızın spor yapmak için bir araya gelmeleri harika. Spor yapmaktan vazgeçmeyin. Sizlere spor malzemeleri desteği sağlayan İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

“SPOR YAPIN SAĞLIKLI KALIN”

Pamukkale Belediyesi olarak her zaman spora destek olduklarını belirten Başkan Gürlesin ise, sağlıklı yaşamak için sporun şart olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi, “Sizleri tebrik ediyorum!  Spor yapmak için bir araya gelip, çalışmalara devam ettiğiniz için. Sizlere düzenli, bilinçli bir spor imkanı sunmak için katkı koyan herkese de teşekkür ederim. Sporu yapanı da, yaptıranı da teşvik etmek gerekiyor. Bu grup spor yapmaya 25 kişi ile başlamış ve bugün 75 kişiye ulaşmış. Bu çok güzel bir durum. Bizde bu sayının artması, herkesin spora yönlenmesi için destek vermek istedik. ‘Sporun ve sporcunun yanındayız’ sloganıyla çalışıyoruz. Bu doğrultuda geçen günlerde amatör spor kulüplerine eşofman vermiştik. Sizlere de böyle bir imkan sağlamak için üzerimize düşeni yaptık. Kaymakamımız spor ayakkabı desteği verdi. Bu da bizim işbirliğimizi gösteriyor.  Sizin sağlığınız bizim için önemli. Çevrenizdeki bayanları da spor yapmaya davet edin. Biz her konuda destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

"BU TABLO HARİKA"

Sporun insanın üzerinde olumlu etkilerinin çok fazla olduğunu belirten Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ise, “Bu tablodan büyük keyif aldım. Kendimiz için spor yapacağız. Toplum olarak birçok telaşla mücadele ediyoruz. Kendimize vakit ayırmıyoruz. Sizler kendinize vakit ayırarak spor yapıyorsunuz. Semt sahasında olması ayrı bir güzellik. Bu sizin önderliğiniz diğer mahallelere örnek olacaktır. Haftanın belli günleri herkes spor yapacaktır.  Bizde sizlere destek olmak, sporu özendirmek anlamında el ele vererek çalışmalara destek veriyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından bayanlara eşofman ve spor ayakkabılar dağıtıldı.