PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR KULÜPLERE MALZEME YARDIMI

05-02-2016

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR KULÜPLERE MALZEME YARDIMI

Spor konusunda da çalışmalarına devam eden Pamukkale Belediyesi, amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Sporun ve sporcunun yanındayız” sloganıyla çalıştıklarını ifade ederek, “Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spora desteklerimiz devam edecek” dedi.

Pamukkale Belediyesi, amatör kulüplerin yanında olmaya devam ediyor. Kuruluşundan bu yana her alanda olduğu gibi spor alanında da önemli projelere imza atan Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan amatör spor kulüplerinin futbol branşında yer alan takımlara malzeme desteği yaptı. Atatürk Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen malzeme dağıtım törenine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Feyyaz Ceşen, ASKF yönetim kurulu üyeleri ve ilçe sınırları içerisinden yer alan 26 kulübün başkan, yönetici ve sporcuları katıldı.

“SPORA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Törende bir konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade etti. “Kurulduğumuz günden bu yana spor konusunda bir çok projeyi hayat geçirdik” diyen Gürlesin, “Bugün amatör futbol kulüplerimize çam sakızı çoban armağanı olarak malzeme yardımı yapıyoruz. Bu ilk kez yapılan bir çalışma.  Bunun devamını da getireceğiz. Biz belediye olarak spora sıcak bakıyoruz. Spor gençlerin kötü alışkanlıklardan  uzak kalması için gereken çalışmaları yapıyoruz. Bu çerçevede 20 mahalleye halı saha yapıyoruz. Sahaların çoğunluğu tamamlandı. Diğerlerinin de yapımına devam ediyor. Bununla birlikte halı saha futbol şöleni düzenledik. İlkbahar ve sonbaharda turnuva düzenlemeye devam edeceğiz” dedi. Konuşmanın ardından Pamukkale ilçe sınırları içinde yer alan kulüp temsilcilerine malzemeleri Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin tarafından verildi. Tören sonunda kulüp temsilcileri ile günün anısına fotoğraf çekildi.