PAMUKKALE’DE PAZARLAR GÜVENLİK KAMERALARIYLA DONATILDI

12-01-2016

PAMUKKALE’DE PAZARLAR GÜVENLİK KAMERALARIYLA DONATILDI

Pamukkale Belediyesi, bünyesinde barındırdığı 10 adet kapalı pazar yerinin tamamını güvenlik kameralarıyla donattı. Geçtiğimiz yıl ortasında özel güvenlik ekiplerinin görev yapmaya başladığı kapalı pazar yerlerinde, güvenlik kameralarıyla birlikte pazar yerleri güvenliği üst noktaya çıkarılmış oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, hem vatandaşın rahatça alışverişini yapması hem de esnafın en iyi şekilde ürününü sunması için pazar yerlerinde birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini söyledi.

Her noktada vatandaşların başlıca alışveriş adresi olan semt pazarlarına Pamukkale Belediyesi, büyük önem gösteriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her türlü hava şartında vatandaşların rahatça alışveriş yapması ve esnafın ürünlerini sunabilmesi için özellikle kapalı pazar yerlerinin yapımı noktasında yatırımlara ilçede büyük önem gösteriyor.  Kısa zamanda da Başkan Gürlesin’in talimatıyla birçok mahalle de ihtiyaç olan kapalı pazar yeri yapılarak halkın hizmetine sunuldu. Yine birçok mahalle de kapalı pazar yeri planlamaları ediyor. Pamukkale Belediyesi, 10’u kapalı olmak üzere 30 semt pazarını bünyesinde barındırıyor. İlçede semt pazarlarında 1500’e yakın esnaf, çiftçi olarak ürünlerini direk pazara getiren 500 müstahsil toplamda 4 bin tezgah açıyor. Pamukkale Belediyesi, binlerce kişinin alışveriş yaptığı semt pazarlarının temizliğinden düzenine, kalitesinden güvenliğine,  hem esnaf hem de vatandaş memnuniyetine kadar birçok alanda çalışmalar yürütüyor.

GÜVENLİK KAMERALARIYLA DONATILDI

Kapalı Pazar yerlerinde hem esnaf hem de vatandaş açısından güvenli bir alışveriş ortamı sunmak için harekete geçen Pamukkale Belediyesi, başta kapalı olmak üzere büyük pazar yerlerinde özel güvenlik hizmetini geçtiğimiz yılın ortasında hizmete sunmuştu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in talimatıyla da semt pazarlarında vatandaşın daha güvenli bir ortamda alışveriş yapmasına destek olmak için Akköy, Pınarkent, Uzunpınar, İncilipınar, Kınıklı, Karşıyaka, Pelitlibağ, Kayhan, Anafartalar ve Fatih kapalı pazar yerlerinin tamamı güvenlik kameralarıyla donatıldı.  Pamukkale İlçesi’nde kapalı Pazar yerleri güvenlik kameralarıyla anbean izleniyor. Pazarlardaki hem esnaf hem de vatandaş, başta güvenlik uygulamaları olmak üzere, yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiriyor.

“SEMT PAZARLARIMIZA ÖNEM VERİYORUZ”

İnsanların gıda ihtiyaçlarını karşıladığı semt pazarlarına büyük önem verdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak kuruluşumuzdan bugüne 21 aylık süreçte halkımıza her alanda ihtiyaçlar noktasında yatırımlarımızla hizmet götürmeye devam ediyoruz. Belediyemizin hizmetleri noktasında binlerce insanın alışveriş yaptığı ve yine binlerce esnafımızın ürünlerini satışa çıkardığı pazar yerleri de büyük önem taşıyor. Bu bilinçle pazar yerlerimizde kaliteyi artırmak için çalışıyoruz. Kar, kış, güneş demeden insanlarımızın alışverişlerini rahatça yapmaları için ise, kapalı pazar yerleri yapmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz yılın ortasında pazarlarımızda vatandaşlarımızın ve esnafımızın güvenli bir ortamda alışverişini yapmasını sağlamak için özel güvenlik ekiplerimiz çalışmaya başladı. Şimdide kapalı Pazar yerlerimizin tamamı güvenlik kameralarıyla donatıldı. Bu yatırım hem bir caydırıcılık sağlayacak hem de Pazar güvenliğine büyük katkı sağlayacak. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.