JANDARMA KOMUTANI YILDIZ’DAN BAŞKAN GÜRLESİN’E ZİYARET

26-12-2015

JANDARMA KOMUTANI YILDIZ’DAN BAŞKAN GÜRLESİN’E ZİYARET

Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e iadeyi ziyaret de bulundu. Kıdemli Albay Yıldız, Pamukkale Belediyesi’nin yürüttüğü hizmetleriyle yeni kurulmuş bir belediye gibi değil asırlık bir belediye gibi çalıştığını söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçtiğimiz günlerde Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız’a nezaket ziyaretinde bulunmuştu. Denizli İl Jandarma Komutanı Yıldız’da, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e iadeyi ziyaretde bulundu. Başkanı Gürlesin, İl Jandarma Komutanı Yıldız’ı belediye binası girişinde karşılayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“PAMUKKALE ASIRLIK BELEDİYE GİBİ”
Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten İl Jandarma Komutanı Yıldız, Başkan Gürlesin’e başarılı hizmetlerinden dolayı kutlayarak, “Bende Pamukkale İlçesi’nde ikamet eden birisiyim. Pamukkale Belediyesi’nin, sizin çalışmalarınızı yakından izleyebiliyorum. Pamukkale Belediyesi’ne baktığımızda sunduğu hizmetlerle ve yatırımlarla sanki yeni kurulmuş bir belediye gibi değil de yüzyıllık, asırlık bir belediye gibi. Çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. İl Jandarma Komutanlığı olarak ta Pamukkale Belediyemiz ile işbirliği noktasında her türlü çalışmaya hazırız” dedi.

“HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Pamukkale halkına en iyi şekilde etkin ve hızlı bir hizmet sunmak için geceli-gündüzlü çalıştıklarını aktaran Başkan Hüseyin Gürlesin ise, “Yeni kurulmuş bir belediyeyiz ancak, kuruluş aşamasını çok hızlı aşan hizmet odaklı çalışan bir belediyeyiz. Bu kapsamda bir fazla hizmeti nasıl halkımıza sunarız bu çalışmanın içindeyiz. İlçe sınırlarında üst yapı ve diğer hizmetlerimizin yanında dev yatırımları planlıyoruz. 68 mahallemize hizmet ulaştırmak, eksiklikleri tamamlayarak modern bir Pamukkale’ye ulaşmak için çalışıyoruz. Devleti bir bütün olarak görüyoruz. Bu kapsamda birçok kamu kurum ve kuruluşuyla protokoller imzalayarak belediyemizin kaynaklarını da devreye sokup halkımıza hızlı ve etkin hizmeti götürme çabasındayız. İl Jandarma Komutanlığımızla da her alanda birliktelik içindeyiz” dedi.