Pamukkale Belediyesi'nden Kurumiçi Bayramlaşma

25-07-2014

Pamukkale Belediyesi'nden Kurumiçi Bayramlaşma

Pamukkale Belediyesi'nde, Ramazan Bayrami coskusu erken basladi. Baskan Gürlesin'in personelle bayramlasma programina, baskan yardimcilari Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Veli Demir ve Abdullah Sevinçli de eslik etti. Tüm personelle tek tek tokalasan Baskan Gürlesin, personellerin ailelerine ve yakinlarina selam götürmelerini istedi. Söz konusu uygulamayla Baskan Gürlesin diger belediyelere örnek olacak bir davranisi da hayata geçirmis oldu. Personelin bayramini kutlayan Gürlesin, ?Bayram tatilini iyi degerlendirin, iyi dinlenin ailelerinize ve dostlariniza zaman ayirin ve bayramlasmayi ihmal etmeyin. Bayram vesilesiyle annenizle babanizla ve dostlarinizla hele dargin olduklarinizla mutlaka bayramlasmayi ihmal etmeyin. Ailelerinize selamlarimi iletin. Hepinize keyifli bir bayram diliyorum' dedi.