BAŞKAN GÜRLESİN’DEN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE DESTEK

23-12-2015

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE DESTEK

Pamukkale Belediyesi, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ile protokol imzalayarak bina bakım, onarım çalışmaları, yapılacak sosyal, sportif ve kültürel etkinlikler, malzeme tedarikleri gibi birçok konuda müdürlüğe destek verecek. Çok sayıda kamu kurumuyla protokol imzaladıklarını hatırlatan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, paylaşımcılık ve işbirliği anlayışıyla Pamukkale halkına bilinir belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra en iyi ve hızlı hizmeti sunmaya çalıştıklarını söyledi.

Pamukkale Belediyesi, Pamukkale İlçe halkına her alanda hizmet götürebilmek için kamu kurum ve kuruluşlarıyla yaptığı işbirlikleriyle kurumların yetmediği noktalarda devreye girerek yatırımları hayata geçirmek için protokoller imzalamaya devam ediyor.  Pamukkale Belediyesi, o protokollerden birisini de Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ile imzaladı. Pamukkale Belediyesi protokol kapsamında Denizli Orman Bölge Müdürlüğü’nün bütçesi kapsamında yapılamayan ve bütçesinin yeterli gelmediği durumlarda;  bina bakım, onarım çalışmaları, yapılacak sosyal, sportif ve kültürel etkinlikler, malzeme tedarikleri gibi birçok konuda müdürlüğe destek verecek. Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan protokol törenine Vali Şükrü Kocatepe, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu katıldı.

Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, yaptığı konuşmada kendilerine böylesi bir destek sunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkürlerini iletti.

“AMAÇ HALKIMIZA HİZMET ULAŞTIRMAK”

Pamukkale Belediyesi olarak bilinir belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçe halkına her alanda etkin hizmeti ulaştırmak, yatırımları hayata geçirmek için protokoller imzaladıklarını belirten Başkan Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, işbirliği ve paylaşımcılık ilkeleri ile halkımıza en iyi hizmeti sunmak noktasında bir yol izliyoruz. Belediyemizin görevleri olan hizmetlerinin yanı sıra halkımıza, diğer kamu kurum ve kuruluşlarının görev alanı içinde olmasına rağmen bütçe kaynaklı yapılamayan veya geç kalabilecek hizmetleri, yatırımları ulaştırmak istiyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak yeni bir belediye olmamıza rağmen kaynaklarımızı her alanda da değerlendirerek, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.  Devlet bir bütündür. Devletin imkanlarının her alanda halkın hizmetlerine sunulması gerektiğini düşünüyorum. Bu kapsamda Denizli Orman Bölge Müdürlüğümüzle bir protokole imza attık. Ben bu protokolde emeği geçen başta Sayın Valimiz olmak üzere Orman Bölge Müdürümüze teşekkür ediyorum. İnşallah protokol kapsamında Orman Bölge Müdürlüğümüze destek vereceğiz. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“BAŞKAN GÜRLESİN’İ KUTLUYORUM”

Protokolün hayırlı olmasını dileyen Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ise, “Denizli’de kamu kurum ve kuruluşları, belediyelerimiz, genel bütçe imkanlarıyla çalışan kurumlarımızla ilimizin ve Denizlili hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Yapılan hizmetler insanlarımızın hayatını kolaylaştırmak, onların ihtiyaç duyduğu konularda hizmet üretilmesini sağlamak ve geleceğe dönük projelerle de yaşam kalitesini artırmaktır. Denizli her alanda örnek bir il. Denizli Büyükşehir Belediyemiz, Pamukkale Belediyemiz ve Merkezefendi Belediyemizin çalışmaları, ortaya koyduğu eserler ve başarıları takdire şayan. Kamu imkanlarıyla da Denizli’miz de yatırımlar her alanda sürüyor. Denizli’miz 21. yüzyıla uygun projelerle yoluna emin adımlarla ilerliyor. Belediyecilik çalışmalarındaki başarısı ve paylaşımcılık, işbirliği kapsamında diğer kurumlara sağladığı desteklerden dolayı da Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’i bir kez daha tebrik ediyorum. Orman Bölge Müdürlüğümüze destek içeren protokolün ise hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından protokolü, Vali Kocatepe, Başkan Gürlesin ve Bölge Müdürü Korucu imzalayarak çalışmayı hayata geçirdi.