PAMUKKALE’DEN BABADAĞ BELEDİYESİ’NE ARAÇ DESTEĞİ

17-12-2015

PAMUKKALE’DEN BABADAĞ BELEDİYESİ’NE ARAÇ DESTEĞİ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Babadağ Belediyesi’nin ilçede çevre ve temizlik hizmetlerinde kullanması amacıyla iki adet çöp kamyonunu sembolik bir bedelle kullanımına sundu. Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen protokol imzalayan Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak imkanlarımızla küçük ilçelerimizin de elinden tutmak, destek olmak istiyoruz. Çevre ve temizlik hizmetlerinin aksamadan sürmesini sağlayacak, bir eksikliği giderecek olan çöp kamyonlarımızın ilçe belediyemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Pamukkale Belediyesi, 2002 model iki adet çöp kamyonunu Babadağ Belediyesi’ne ilçede çevre ve temizlik hizmetlerinde kullanması amacıyla sembolik bir bedelle imzalanan protokolle kullanımına sundu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, araç desteğini Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen ile makamında imzaladığı protokolle hayata geçirdi.

“BAŞKAN GÜRLESİN, BABADAĞ’I MEMNUN ETTİ”

“Bir belediyenin halinden en iyi bir belediye başkanı anlar” diyen Babadağ Belediye başkanı Salim Demirezen, “Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Gürlesin, ihtiyaçlarımız doğrultusunda Babadağ İlçemizde çevre ve temizlik hizmetlerinde kullanmamız amacıyla iki adet aracı bizlere gönderiyor. Babadağ İlçemiz adına Başkan Gürlesin’e verdiği böylesi bir destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizleri bu desteğiyle oldukça memnun etti” dedi.

“HİZMET İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”

Hizmet odaklı olarak her türlü çalışmaya ve desteğe hazır olduklarını aktaran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, “Denizli’mizde Pamukkale Belediyesi en büyük ilçe belediyesi. Ancak Denizli’mizin her köşesine götürülen hizmet bizleri memnun eder. Pamukkale Belediyesi olarak imkanlarımızla küçük ilçelerimizin de elinden tutmak, destek olmak istiyoruz. Bu destek kapsamında ilk örneği imzaladığımız bu protokolle gerçekleştirmenin hazzını yaşıyorum. Belirli bir yaştaki elimizde bulunan araçların satışa çıkardık. Ancak burada öncelikli olarak küçük belediyelerimizin ihtiyaçlarını düşünerek, bir yöntem belirledik. Diğer ilçe belediyelerimizin ihtiyaçları noktasında belediye hizmetlerinde kullanılacak araçlarımızı satmak yerine, onlara destek amacıyla vermeyi öngördük. Bu kapsamda birkaç ilçemize araç desteği sunacağız. İlk olarak ise Babadağ Belediyemize çevre ve temizlik hizmetlerinde kullanmaları amacıyla iki adet çöp kamyonunu sembolik bir bedelle imzaladığımız bu protokolle hizmetlerine sunduk. Babadağ Belediyemizin çevre ve temizlik hizmetlerine katkı sunacak, bu hizmetin aksamadan sürmesine destek verecek,  bir eksikliği giderecek olan çöp kamyonlarımızın ilçe belediyemize hayırlı olmasını diliyorum. Babadağ İlçemize böylesi bir destek vermekten dolayı çok mutluyum. İnşallah kazasız belasız, iyi günlerde kullansınlar” dedi.