PAMUKKALE’DE YOLLAR PARKELENDİ

01-12-2015

PAMUKKALE’DE YOLLAR PARKELENDİ

Pamukkale Belediyesi, 2015 yılında başlattığı üst yapı hamlesinde sıcak asfaltın yanı sıra 46 mahallesinde 5,4 milyon liralık bir yatırımla 270 bin metrekare parke taşı yol imalatı çalışmalarını tamamladı. Pamukkale’nin modern bir yapıya kavuşması anlamında dur durak bilmeden çalıştıklarını aktaran Başkan Hüseyin Gürlesin, parke taşı yol imalatında yıl sonunda 320 bin metrekareye ulaşacaklarını ve toplam yatırımın 6,5 milyon lira olacağını belirtti.

68 mahalleye sahip Pamukkale Belediyesi, şehir merkezinden en uç noktaya kadar üst yapı yatırımlarına ara vermeksizin devam ediyor. Bir uçtan bu uca 75 kilometre uzunluğa sahip bir alana hizmet sağlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale İlçesinin her noktasının üst yapısıyla, park alanlarıyla, çevre düzenlemeleriyle modern bir yapıya kavuşması için yoğun bir çalışma takvimi yürütüyor. Pamukkale İlçesinde dev bir yatırımla ana cadde düzenleme çalışmalarının yanı sıra mahalle mahalle ara caddeler de modern bir yapıya bürünüyor.

YOLLARDA DEVRİM

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, parke taşı yol imalatında da büyük bir başarıya imza attı. Öyle ki, 2015 yılının bu Ekim ayına kadar 46 mahallede 5,4 milyon liralık bir yatırımla 270 bin metrekare parke taşı yol imalatı çalışmaları tamamladı. Pamukkale’nin modern bir yapıya kavuşması anlamında dur durak bilmeden çalıştıklarını aktaran Başkan Gürlesin, parke taşı yol imalatında yılsonunda 320 bin metrekareye ulaşacaklarını ve toplam yatırımın 6,5 milyon lira olacağını belirtti.

“İLÇEMİZ HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALIYOR”

Yatırımlarla Pamukkale’nin çehresinin değiştiğini aktaran Başkan Gürlesin, “Pamukkale İlçemizde her alanda çalışmalarımız sürüyor. Hayallerimiz ne ise bir bir Pamukkale’de gerçeğe dönüşüyor. Her alanda yoğun bir tempo içindeyiz. Özellikle üst yapı anlamında ilçemizin hak ettiği ne varsa onu sağlamak adına planladığımız süreçte çalışmalarımızı yürütüyoruz. 30 mahalle de 50 kilometreyi bulan 30 milyon liralık dev bir yatırımla ana cadde düzenleme çalışmalarının yanı sıra ara caddelerde de yoğun bir şekilde üst yapı hamlemizi yürütüyoruz. Ekiplerimiz durmaksızın ihtiyaçlar ve aciliyet noktasında bir bir çalışmaları tamamlıyor ve diğer planladığımız çalışmaları başlatıyor. Parke taşı yol imalatımızda ise 2015 yılına baktığımızda tam bir performans ve başarı görüyoruz. 46 mahallesinde 5,4 milyon liralık bir yatırımla 270 bin metrekare parke taşı yol imalatı çalışmalarını tamamladık. İnşallah yıl sonunda parke taşı yol imalatında 320 bin metrekareye ulaşacağız. Toplam yatırımımız ise 6,5 milyon lira olacak. İlçemize çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.