PAMUKKALE’DE FUTBOL ŞÖLENİ BAŞLIYOR

26-10-2015

PAMUKKALE’DE FUTBOL ŞÖLENİ BAŞLIYOR

Pamukkale Belediyesi’nin sosyal etkinlikleri arasında yer alan futbol şöleni Salı günü başlıyor. “Pamukkale’de 2. Futbol Şöleni Sonbahar 2015 Halı Futbol Turnuvası”nın ilk hafta maçları 27-28 Ekim tarihlerinde oynanacak. Pamukkale Belediyesi’nin mahallere yaptırdığı halı sahalarda yapılacak olan maçlara 10 grupta 64 takım katılıyor. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan maçlar sonunda ilk iki sırayı alan takımlar 2. Tura çıkacak. 20 takımın 4 grupta mücadele edeceği “Pamukkale’de 2. Futbol Şöleni Sonbahar 2015 Halı Futbol Turnuvası”nda gruplarını ilk sırada tamamlayan 4 takım final grubuna yükselecek. Bu dört takım arasında oynanacak olan maçlar sonunda şampiyon olan takıma sürpriz hediyeler verilecek. Turnuvanın gruplardaki ilk hafta maçlarına Akhan, Irlıganlı, kALE, Develi, Yeniköy, Güzelköy, Kuşpınar, Deliktaş ve Karahayıt’taki sahalar ev sahipliği yapacak.  Pamukkale’de 2. Futbol Şöleni Sonbahar 2015 Halı Futbol Turnuvası’nın ilk hafta maç programı şöyle.