TAKIMINI KUR, HEYECANA KATIL 06.10.2015

Pamukkale Belediyesi taraf─▒ndan ilki bu y─▒l─▒n Haziran ay─▒nda yap─▒lan “Pamukkale’de Futbol ┼×öleni Hal─▒ Saha Futbol Turnuvas─▒”n─▒n ba┼čvurular─▒ devam ediyor.  Y─▒l─▒n ikinci etkinli─či “Pamukkale’de 2. Futbol ┼×öleni Sonbahar 2015” ad─▒yla gerçekle┼čecek. 28 Eylül’de ba┼člayan ba┼čvurular devam ediyor. Turnuvaya kat─▒l─▒m için yo─čun bir ba┼čvuru olurken, son ba┼čvuru tarihi 15 Ekim 2015. Pamukkale Belediyesi taraf─▒ndan yap─▒lan hal─▒ sahalarda oynanacak olan müsabakalar─▒n büyük heyecana sahne olmas─▒ bekleniyor. Turnuvaya kat─▒l─▒m ┼čartlar─▒ ve her türlü detayl─▒ bilgi Pamukkale Belediyesi’nin internet sitesi www.pamukkale.bel.tr’de yer al─▒yor. ─░lçe s─▒n─▒rlar─▒ içinde bulunan 68 mahallenin en çok 2’┼čer tak─▒mla temsil edilece─či turnuvan─▒n ba┼člama tarihi ise kat─▒lan tak─▒m say─▒s─▒na göre belirlenecek.

“TAKIMINI KUR, HEYECANA KATIL”

Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, sosyal projelerden biri olan. “Pamukkale’de 2. Futbol ┼×öleni-Sonbahar 2015” hal─▒ saha futbol turnuvas─▒na ba┼čvurular─▒n devam etti─čini söyledi. “Haziran ay─▒ndaki turnuvaya 52 tak─▒m kat─▒lm─▒┼čt─▒” diyen Gürlesin, “Turnuvam─▒za ilk kez yap─▒lmas─▒na ra─čmen ilgi büyüktü. Mahallelerimizden bu konuda istek geldi. Biz de her y─▒l iki kez yapmay─▒ planlad─▒─č─▒m─▒z turnuvan─▒n ikincisinin haz─▒rl─▒klar─▒na ba┼člad─▒k. Ba┼čvurular 28 Eylül’den itibaren al─▒nmaya ba┼čland─▒. Ba┼čvurular 15 Ekim’e kadar devam edecek. ─░lçe s─▒n─▒rlar─▒ içerisinde yer alan vatanda┼člar─▒m─▒z, gerekli evraklar─▒ haz─▒rlayarak mahalle muhtarlar─▒ arac─▒l─▒─č─▒yla ba┼čvurular─▒n─▒ yapabilir. Ben özellikle gençlere ‘Tak─▒m─▒n─▒ kur, heyecana kat─▒l’ diyerek turnuvaya kat─▒lmalar─▒n─▒ bekliyoruz” diye konu┼čtu.

istenen Belgeler:
Turnuva Statüsü
Kat─▒l─▒m Formu
Sa─čl─▒k Bilgi Formu
Veli ─░zin Belgesi (18 Ya┼č alt─▒ için)