PAMUKKALE BELEDİYESİ ŞEHİDİNİ UNUTMADI

06-10-2015

PAMUKKALE BELEDİYESİ ŞEHİDİNİ UNUTMADI

Pamukkale Belediyesi, 10 Ağustos’ta PKK’nın düzenlediği saldırıda terhis olduğu gün şehit edilen Komando Er Doğan Acar’ı unutmadı. Şehidin Akhan’daki evinde 52. Gün mevlidi okutuldu. Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen mevlitde Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile belediye başkan yardımcıları Selim Arkan, Adnan kaya, Avdullah Sevinçli, Veli Demir ve Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclisi üyeleri, Pamukkale ilçe sınırındaki mahallerin muhtarları, Şehit Doğan Acar’ın yakınları ile vatandaşlar katıldı.

DUALAR DOĞAN ACAR İÇİN

Türk bayrağının da dağıtıldığı mevlitte bin 500 kişiye yemek ikram edildi. Pamukkale Belediyesi’nin İkram Çeşmesi ile de mevlide katılanlara çay ve limonata ikramı da yapıldı. Bu önemli günde Şehit Doğan Acar’ın annesi Fatma, babası Mehmet ve kardeşi Şahin Acar’ı yakınları da yalnız bırakmadı. Şehit Komando Er Doğan Acar’ın yaklaşık 2 saat süren mevlidinde Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okundu. Mevlid sonunda başta Şehit Komando Er Doğan Acar ve tüm şehitler için dua edildi.

“KEŞKE DÜĞÜNÜ İÇİN TOPLANSAYDIK”

Mevlit ile ilgili Doğan Acar’ın annesi Fatma Acar ve babası Mehmet Acar kısa cümleler kurabildi. Anna Acar, “İçimden konuşmak gelmiyor. Sözler boğazıma diziliyor” derken, baba Mehmet Acar, “Gelen herkesten Allah razı olsun” dedi. Şehit Doğan Acar’ın ağabeyi Şahin Acar ise “Böyle olsun istemezdik. Biz bugün düğün yemeği için toplansaydık keşke. O benim canımdı. İçimiz yanıyor. Allah Pamukkale Belediyesi’nden razı olsun. Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin her konuda bizimle ilgilendi. Gelen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.