Camilere Büyük Destek

30-09-2015

Camilere Büyük Destek

Pamukkale Belediyesi geçen hafta okullarla ilgili yapılan protokolden sonra bu kez de camilerle ilgili protokol imzaladı. Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan protokol törenine Vali Şükrü Kocatepe, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve İl Müftüsü Mehmet Aşık ve Pamukkale Müftüsü Nihat Sevil katıldı. İl Müftüsü Mehmet Aşık burada yaptığı konuşmada, “Pamukkale Belediyesi bizim her zaman yanımızda oldu. Bu protokolle camilerimizdeki her türlü ihtiyaçlarda Pamukkale Belediyesi bizim yanımızda olacak. Bize her konuda destek veren Pamukkale Belediyesi’nin başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ederim. Camilerimizin her türlü desteğini belediyemizden alacağız” dedi.

“OKULLAR VE CAMİLER ÖNCELİKLİ”

Geçen hafta İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Okullarımız ve camilerimiz bizim için önemli. Bu nedenle protokolle camiler için kolları sıvayacağız. İlk etapta Müftülük bütçesi ile yapılan işlerin yetmediği yerde biz devreye gireceğiz. İlçemizde bulunan 158 caminin halılarının yıkanıp gerekirse değiştirilmesi, şadırvan ve peyzaj yapımı ve temizlik gibi çalışmalar yapılacak. Camilerin altında olan boş kalan yerleri de kuran kursu haline dönüştürmek için çalışacağız. Biz bu konuda özel ekipler oluşturduk. Biz hem okullara hem de camilere gereken önemi vermeye devam edeceğiz. Yapılan bu protokol bence örnek olmalı.  Biz İl Müftülüğü’nün yaptığı çalışmalardaki eksikleri gidermek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

GÜRLESİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Şükrü Kocatepe ise törende yaptığı konuşmada Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ederek, “Başkan bey eğitim ve sağlık konularında olduğu gibi camiler konusunda da önemli destekler veriyor. Bunun için kendisine teşekkür ederim. Camilerin bakımı çok önemli. Bu konuda çalışmalarda Pamukkale Belediyesi’nin destekleri çok önemli.  Sayın başkanın destekleri bizleri memnun ediyor. Bu hizmetlerle Gürlesin binlerce kişinin duasını alacaktır” diye konuştu.