PAMUKKALE’DEN GÖZLER’DE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

30-09-2015

PAMUKKALE’DEN GÖZLER’DE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Pamukkale Belediyesi, dev yatırımlarından birisini daha hayata geçirdi. Pamukkale İlçesi’nin en uzak mahallesi olan Gözler’de 2,5 kilometre uzunluğundaki asfalt özelliğini yitirmiş yıllardır düzenlenmeyen ana caddeyle ilgili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mahalle sakinlerine modern bir bulvar sözü vermişti. Kısa zamanda ihaleye çıkılarak çalışmaların başlandığı Gözler’de kaldırımıyla, sıcak asfaltıyla 21 metre genişliğinde duble, modern bir bulvar yapımı da kısa zamanda tamamlanarak törenle hizmete açıldı.
Törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Denizli Milletvekili Adayları Şahin Tin, Sema Ramazanoğlu, Murat Bekir Ege, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, Adnan Kaya, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri ile Gözler mahalle halkı katıldı.

“GÖZLER’İN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ”
Törenin açış konuşmasını yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Gözler bizim için çok anlamlıdır. Merkezimize en uç noktadadır. Yaklaşık 50 km mesafe vardır. Gözler’e sıcak asfaltı, kaldırımıyla, orta refüjü ve peyzajıyla çok güzel bir bulvar yaptık. 1 milyon 550 bin liralık modern bulvar yatırımımızla adeta Gözler’in çehresini değiştirdik. Mahallemizde ek olarak eski belediye binası vardı ve harabe şeklindeydi. Bu yapıyı yıktık. İnşallah yerine de çok güzel park yapacağız. Pazaryerinde tadilat yaptık düğün salonumuza yine tadilat yaptık. Okulumuzla ilgili ciddi yatırımlarımız oldu. Gözler’e toplamda 2 milyon liralık bir yatırımımız oldu. Sizler için ne yapsak azdır. Burada Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyorum. Bizlere kolaylık sağladı ve ana caddenin devrini bize sağladı. Burası bir beldeydi. Benden önce 15 yıl başkanlık yapan arkadaşımız vardı. Biz onların 50 yılda yapamayacağı çalışmayı biz 1 yılda yaptık. AK Partili bir belediye başkanı olarak bundan gurur duyuyorum. Yatırımlarımız tüm ilçe genelimizde olduğu gibi Gözler’de de devam edecek. Bulvarın mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“HİZMETE DEVAM”
Gözler’de yapılan yatırımı çok beğendiğini aktaran Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, “Pamukkale Belediye Başkanımızın da söylediği gibi bu yol  eksiden sizlere yakışmayan şekildeydi. Mahalleye girerken yolun genişliğini görünce ‘Çok güzel olmuş yakışmış Gözler’e’ dedim. Ben bu hizmetlerinden dolayı değerli Pamukkale Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Denizli merkezinde ne varsa Gözler’de de o olacak dedik. Denizli’nin merkezinde çocuklarımız neye sahipse, buradaki çocuklarımız da ona sahip olacak dedik. Çok şükür bu yolları görünce bir bir gerçekleştiğine şahit olmak bizi sevindiriyor. Durmak yok hizmete devam diyoruz. Bu bir sevda işidir. Eskiden alışılmış olan bilinen, seçimden seçime gelinip konuşulan o siyasetçilerin gökteki yıldızları bile vaat ettiği dönemde değiliz. Biz söz verdik mi onu canımızdan aziz biliriz. Gözler’e yapılan bulvarın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.