KARAKURT'A MÜJDELİ HABER

04-09-2015

KARAKURT'A MÜJDELİ HABER

Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, “Mahalle Bulusmalari” kapsaminda vatandaslarla bir araya geliyor. Daha önce Aktepe, Cumhuriyet, Kervansaray ve Kurtluca’da düzenlenen “Mahalle Bulusmalari”nin besincisi Karakurt’ta gerçeklesti. Yukari Karakurt’ta düzenlenen bulusmada Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin ile birlikte baskan yardimcilari Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Veli Demir, Türkay Gözlükaya ve ilgili birim müdürleri ile meclis üyeleri Adnan Kaya ve Alparslan Albay halkin karsisina çikti.

“HALKI DINLEMEYE DEVAM EDIYORUZ”

Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin açilis konusmasinda her hafta farkli bir mahallede halka bir araya geldiklerini ifade ederek, “Bizim bu çalismada amacimiz bize ulasamayanlari dinlemek. Onlarin isteklerinin ne oldugunu bizzat duyup, gereken çalismalari yönlendiriyoruz. Biz ‘Mahalle Bulusmalari’ni 68 mahallede gerçeklestirecegiz” dedi.

“KARAKURT’A MÜJDEMIZ VAR”

Vatandaslar tek tek söz alarak isteklerini ilgililere aktardi. Daha çok dogalgaz, sit alani ve altyapi konularinda talepte bulunan vatandaslarin istekleri ilgililer tarafindan not alindi. Her taleple ilgili olarak da Baskan Hüseyin Gürlesin, açiklayici bilgiler verdi. Mahalle ile ilgili olarak müjdeler veren Gürlesin, “Yukari Karakurt ile ilgili olarak çalismalar yaptik. Asagi Karakurt ile ilgili olarak müjde vereyim.  En geç 10 gün içinde Asagi Karakurt’taki genis caddede 900 metrelik mesafede 80’lik büz ve 1800 metre bordur 6 bin metre kare parke yol insaati baslayacak. Biz her mahalleye dokunmaya ve hizmet götürmeye devam edecegiz. Biz sadece Karakurt’un bir bölgesine hizmet ettik yeter diye düsünmüyoruz. Bunlarla her sey bitmedi. Yukari Karakurt’ta bugüne kadar yaptigimiz çalismalarin devamini 2016 yilinda da gerçeklestirmeye devam edecegiz. Bu bölgede açilmayan yollari da yapacagiz. Gelen talepleri zamana yayarak herkese hizmet etmeye çalisiyoruz” dedi.  Yaklasik 2.5 saat süren mahalle bulusmasinin ardindan vatandaslar Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin ile fotograf çektirdi.