PAMUKKALE'DEN KALE MAHALLESI'NE DEV YATIRIM

20-08-2015

PAMUKKALE'DEN KALE MAHALLESI'NE DEV YATIRIM

Pamukkale Belediyesi, baslattigi üst yapi hamlesinde önemli bir mesafe daha aldi. Pamukkale Belediyesi Baskani Hüseyin Gürlesin’in talimatiyla 30 mahallede 50 kilometreyi bulan ana arterde dev üst yapi hamlesi kapsaminda Kale Mahallesi’ne de yine dev bir yatirim gitti. Akhan Mahallesi’nden baslanarak Kale Mahallesi’nin merkezine kadar ulasan Istiklal Caddesi, Pamukkale Belediyesi’nin üst yapi yatirimiyla modern bir yapiya kavustu. Bölgede büyük bir üst yapi degisimi saglayan yatirim kapsaminda cadde genisletilerek 8 metreden 15 metreye çikarildi. Yan yollarla birlikte toplamda 2,5 kilometre yani 30 bin metrekare sicak asfalt, 10 metre bordür, 8 bin metrekare parke yatirimi olmak üzere 1200 metre de yagmur suyu hatti dösendi. 1,5 milyon liralik yatirimla kaldirimiyla, asfaltiyla üst yapi çalismasinda ise sona gelindi. Çalismalari Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, yerinde inceledi. Vatandaslar ise yillardir istedikleri yola kavusmanin mutlulugunu yasadiklarini belirterek Baskan Gürlesin’e tesekkür etti.

“PAMUKKALE HERSEYI HAK EDIYOR”
Pamukkale Ilçemizin birçok noktasinda üst yapi çalismalarinin araliksiz sürdügünü hatirlatan Baskan Gürlesin, Kale Mahallesi’nde 1,5 milyon liralik yatirimla sona gelinen üst yapi yatiriminin bölgeye hayirli olmasini diledi. Bölgede yatirimla büyük bir degisim saglandigini ve halkin yillardir istedigi üst yapiya kavustugunu vurgulayan Baskan Gürlesin, “68 mahallemizin her birine kimlik katmak için hizmet atagindayiz. Görevimizin sorumlulugu ile yatirimlari ulastirarak, vatandaslarimiza hak ettigi ortami sunmak için araliksiz çalisiyoruz. Kale Mahallimizin yol istegini biliyorduk. Dar olmasi, yolun ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle, bu bölgeyi de yatirim kapsamimiza alarak kisa zamanda sona geldik. Akhan’dan basladigimiz bu yolumuz Kale Mahallemizin merkezine kadar ulasiyor. 1,5 milyon liralik bir yatirimimiz var. Ancak sonuçta halkimiza hizmet olunca rakamlarin önemi yok. 20-25 yillik uzun ömrüyle sicak asfaltimizla, kaldirimimizla, çevre düzenlememizle bölgeye yeni bir üst yapi hizmeti getirmenin hazzini yasiyoruz. Bölgemize ve vatandaslarimiza hayirli olmasini diliyorum” dedi.