Pamukkale Belediyesi Logosu Belli Oldu

11-06-2014

Pamukkale Belediyesi Logosu Belli Oldu

Meclis, Haziran ayi oturumlarinda belediyenin kurumsallasmaya dogru gitmesi için gerekli logonun belirlenmesi konulu gündem maddesini görüstü.
  Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin kurumsal bir kimligi olmasi için logo anketi düzenlediklerini kaydederek söyle dedi:
   ‘Belediye olarak kurumsal bir kimlige bürünmek istiyoruz. Göreve gelir gelmez logo çalismasi yaptirdik. 24 Nisan-15 Mayis tarihleri arasindan belediyemizin resmi web sitesinden anket yaptik. Ilk olarak 3 seçenek sunduk. 1. logo yüzde 30,77 oyla 1277 begeni kazandi. 2. logo ise yüzde 16,6 oyla ve 747 begeni aldi. 3. Logo ise en fazla oyu alan logomuzdu. Yüzde 47,5 tercih edildi. 2127 begeni kazandi. 3 seçenek sunduk ama bunlarin disinda logo olsun seklinde taleplerde geldi. Bunlarin disinda seçeneklerde oldu. Biz ona da bir sik olarak hiçbiri seçenegini koyduk. Bunlarin dikte edilmesi anlamina gelmemesi için (hiçbiri) seçenegimiz vardi. Bu seçenegi yüzde 5,2 olarak 233 kisi tercih etti.
   ‘En fazla begeniyi yüzde 47,5 oran ve 2127 begeniyle 3. logo aldi. En fazla oy alan logoyu Pamukkale Belediyemizin logosu olarak kullanmak istiyoruz. Eger kabul edilirse
kurumsal bir kimlige dogru biraz daha yaklasmis olacagiz.’
Ardindan grup baskan vekilleri logo hakkindaki görüs ve önerilerini meclis üyelerine aktardi. Komisyondan oy birligiyle meclise gelen gündem maddesi oylamaya sunuldu. Ankette en fazla oyu alan 3. Logo, Pamukkale Belediyesi’nin logosu olarak oy birligiyle kabul edildi.