AKTEPE ÜST YAPIDA BÜYÜK DEGISIM GEÇIRIYOR

30-07-2015

AKTEPE ÜST YAPIDA BÜYÜK DEGISIM GEÇIRIYOR

Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin’in ilçe genelinde baslattigi üst yapi çalismasi tüm hiziyla devam ediyor. 30 mahalle de 50 kilometreyi bulan 30 milyon liralik dev bir yatirimla ana cadde düzenleme çalismalarinin yani sira mahalle mahalle ara caddeler de modern bir yapiya bürünüyor.  Pamukkale Ilçesi’nde bir çalisma biterken bir digeri basliyor. Baskan Gürlesin, merkezden en ücra noktaya kadar ilçe genelinde çalismalari bir bir kontrol ederek, sorunsuz olarak üst yapinin tamamlanmasi için büyük gayret gösteriyor. Baskan Gürlesin, çalismalarin bir ayagi olan Aktepe Mahallesi’nde 2413/2 sokak dolmus duragi önünden, Gazeteciler sitesi ve 2421 ile 2421/11 sokaga kadar uzanan 34 bin metrekare sicak asfalt, 7 bin metrekare kaldirim, kazi, 750 metreküp perde duvar imalati olmak üzere devasa bir alanda yürütülen çalismalari inceledi.

“AKTEPE’DE BIRÇOK ÇALISMAYI PLANLIYORUZ”
Ekiplere birçok noktada yürütülen çalismalarla ilgili talimatlar veren Baskan Gürlesin, kisa zamanda çalismalarin bitirilerek mahalle halkinin hizmetine sunulacagini ve ayrica bölgede baslayacak birçok çalismanin da planini tamamladiklarini söyledi.
Aktepe Mahalle sakinlerinin çalisma nedeniyle memnuniyet ve tesekkürlerini ilettigi Baskan Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Ilçemizin tamaminda dur durak bilmeksizin çalismalarimizi yürütüyoruz. Yeni kurulmus, 1,5 yilini daha tamamlamamis bir belediye olmamiza ragmen ilçemizin adina yakisir çalismalari hayata geçiriyoruz. Aktepe Mahallemiz çok genis bir alana sahip. Bölgemizde birçok çalismayi aciliyet ve önem sirasina göre yapmaya gayret gösteriyoruz. Suanda yürütülen çalismalarda kisa zamanda bitirilerek, halkimizin hizmetine sunulacak. Dahasi Aktepe mahallemizle ilgili yapmayi düsündügümüz çalismalarin da planlarini tamamladik. Onlarda bir bir hayata geçecek. Yol, kaldirim ve düzenleme çalismalarimizin hayirli olmasini diliyorum” dedi.