PAMUKKALE'YE HIZMET IÇIN 9 ARAÇ YOLA ÇIKTI

28-07-2015

PAMUKKALE'YE HIZMET IÇIN 9 ARAÇ YOLA ÇIKTI

Pamukkale Belediyesi, araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ilçenin 68 mahallesinde dev yatirimlara imza atan Pamukkale Belediyesi, çalismalarina destek katmak amaciyla araç filosunu büyütüyor. Son olarak Pamukkale Belediyesi, Fen Isleri Müdürlügü ile Park ve Bahçeler Müdürlügü’nde kullanilmak üzere 2 milyon liralik yatirimla 1 greyder, 2 bekoloder,  bir adet toprak silindiri, bir arazöz, bir levha çakma araci ve 3 de kamyonet Pamukkale Belediyesi tarafindan kullanima sunuldu.

“HER SEY HALKIMIZ IÇIN”
Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, daha güzel bir Pamukkale için yatirimlara araliksiz devam ettiklerini belirterek, “Tüm alanlarda hizla çalismaya devam ediyoruz. Fen Isleri ve Park ve Bahçeler Müdürlügü araç filosu genisliyor. Daha önce 3 tane greyderimiz vardi. 4. greyderimizi aldi. Daha önce 3 tane olan bekoloder yeterli gelmedi 2 adet daha aldik.  Daha önce asfalt silindirimiz vardi. Ancak toprak silindirimiz yoktu. Bunu da aldik. Bu araçlar bize 1 milyon 300 bin liraya mal oldu. Bu araçlari alirken tesvikten yararlandik ve 200 bin TL vergi avantajimiz oldu. Bunun yaninda daha önce itfaiye araci olarak kullanilan kamyoneti arazöz haline dönüstürdük. Bölgemiz çok genis. Bu nedenle trafik levhasi çakma araci da olusturduk. Bununla birlikte 3 tane kamyonet aldik. Bu araçlarimizla birlikte halkimizin kullanimina sundugumuz araçlar daha da artti. Bizim amacimiz halkimizin taleplerini en kisa sürede cevap vermek. Bunun için de etap etap araç alimi yapiyoruz. Bu bölümde 2 milyon liraya dolayinda maliyeti olan araçlari belediyemize kazandirdik.  Amacimiz halkamizi daha fazla hizmet etmek. Eksiklerimizi gördükçe araç alimi devam edecek. Araçlarimizin hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.