AKTEPE'DE O TEPE HARİTADAN SİLİNDİ

21-07-2015

AKTEPE'DE O TEPE HARİTADAN SİLİNDİ

Pamukkale Belediyesi adeta bir dagi yerinden oynatti. Bölge sakinlerinden gelen istek üzerine Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin’in talimatiyla Ak Vadi Parki ve TOKI konutlari arasinda bulunan ve bölgeye hem görsel hem toz anlaminda büyük sikinti yaratan 20 bin metreküp boyutundaki devasa tepenin kaldirilmasi için çalisma baslatildi.Ege’nin en büyük parki olan Ak Vadi Parki ile bölgedeki konutlar arasinda adeta perde olan tepe agir is makineleriyle tiraslanmaya basladi. Kisa zamanda 2 bin kamyonluk hafriyat tasinarak tepe dümdüz edildi. Baskan Gürlesin, çalismalari belirli araliklarla bölgeye giderek takip etti. Çalismalarin bitmesiyle Ak Vadi Parkiyla birlesecek ve yesil bir dokuya dönüsecek alanda Baskan Gürlesin, ekibiyle birlikte incelemelerde bulundu.

“BÜYÜK BIR SIKINTIDAN KURTARDINIZ”
Alanda inceleme yapan Baskan Gürlesin’e bölge sakinleri ise böylesi bir çalismayi gerçeklestirdigi için tesekkür etti. Tozdan kurtulduklarini belirten vatandaslar hemen yani baslarinda olmalarina ragmen göremedikleri Ak Vadi Parkina görsel anlamda da kavusmanin mutlulugunu yasadiklarini dile getirdiler. Böylesi dev bir sikintidan asla kurtulamayacaklarini düsündüklerini ileten vatandaslar, “Hüseyin Baskanimiza istegimizi ilettigimizde, geri çevirmedi, olumlu karsiladi. Kisa zamanda bölgede çalismalar basladi ve tepe adeta yerle bir edildi. Bizi büyük bir sikintidan kurtardi. Allah Hüseyin baskanimizdan razi olsun” dedi.

“VATANDASLARIMIZIN TALEPLERI ÖNCELIGIMIZ”
1 yillik bir belediye olmalarina ragmen Pamukkale Ilçesi’ne her platformda hizmet götürmeyi basardiklarini belirten Baskan Gürlesin, “ Biz bu makama halkimizin istegi ile hizmet etmek için geldik. Ve Pamukkale Ilçemizin her noktasinda halkimizin, bölgeni ihtiyaçlarini gidererek modern bir Pamukkale Ilçesi yolunda emin adimlarla ilerliyoruz. Biz 1 yillik belediye olmamiza ragmen, ilçemizin tamaminda ortaya eserler çikarmaya devam ediyoruz. Halkimiza hizmet için durmaksizin çalisiyoruz.O bölgedeki tepeyle ilgili halkimizin yogun talebi üzerine inceleme yaptirdik. Ege’ni en büyügü olan Ak Vadi Parki ile TOKI konutlari arasinda hem görsel anlamda hem de toz olusumu anlaminda büyük bir sikinti yaratiyordu. 20 bin metreküp yani 2 bin kamyonluk bir hafriyatin tasinmasi gerekiyordu. Çalismalarin talimatini verdik. Kisa zamanda çalismalar bitirdik. Bu alan Ak Vadi parkimizla birleserek yesil bir dokuya bürünecek. Bölgemize hayirli olmasini diliyorum” dedi.