Başkan Gürlesin'den Yoğun Hafta Sonu Mesaisi

09-06-2014

Başkan Gürlesin'den Yoğun Hafta Sonu Mesaisi

Baskan Gürlesin, sabahin erken saatlerinden itibaren sehri karis karis gezerek düzenlenen her etkinlikte yer almaya çalisti, bir dizi ziyaret ve açilislara katildi. Gürlesin'e, Baskan Yardimcisi Selim Arkan ve Fahrettin Göksu da eslik etti. Hafta sonu programlarinin ilk duragi EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Il Danisma Kurulu toplantisi oldu. Burada Baskan Gürlesin, Ekonomi Bakani Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Il Baskani Avni Örki, parti yöneticileriyle bir araya geldi. Baskan Gürlesin ayrica birçok kisiyle sohbet etme imkani da buldu. Parti programinin ardindan ise sünnet dügünleri nikah programlari ve hayir yemekleri vardi. Baskan Gürlesin, hafta sonu programlari kapsaminda Meclis üyesi Adnan Kaya ile Baskan Yardimcisi Fahrettin Göksu'nun yegenlerinin sünnet dügünleri basta olmak üzere 5 sünnet dügününe katildi. Büyüksehir Belediye Meclis üyesi Halil Pekdemir'in, annesi ve babasi hayrina okutulan mevlüte katilmak için Acipayam'a giden Baskan Gürlesin, yogun programlarina ilçedeki etkinliklerle devam etti. Hafta sonunun bir diger programi ise Çamlik Park'taki programdi. Baskan Gürlesin burada, Memur Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu'yla Egitim-Bir Sen Denizli Subesi'nin düzenledigi piknikte bir araya geldi. Baskan Gürlesin ve Memur Sen Genel Baskani Gündogdu, piknikte uzun süre sohbet etti. Birçok piknikçi Baskan Gürlesin'i sofralarina davet etti. Programlar bunlarla da bitmedi. Baskan Gürlesin Ak Parti Gençlik Kollari ve Pamukkale Üniversitesi'nin yemekli toplantisina da katildi. Baskan Hüseyin Gürlesin, toplantida üniversite ögrencileriyle birlikte gelecekte neler yapilabilecegini istisare etti. Yogun program hafta sonu sabah erken saatlerden baslayarak gece geç vakte kadar sürdü.