BASKAN GÜRLESIN'DEN OGUZHAN'A ÖDÜL

03-07-2015

BASKAN GÜRLESIN'DEN OGUZHAN'A ÖDÜL

Egitime verdigi büyük desteklerle takdir toplayan Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, geçtigimiz aylarda Hulusi Kulakli Ortaokulu’nu ziyaret etmisti. Ziyarette derslerinde ve TEOG 1. Dönem sinavindaki  üstün performansi nedeniyle  ögretmenlerinden  8. Sinif ögrencisi Oguzhan Saglam’in basarisini ögrendi. Oguzhan ile tanisan  Baskan Gürlesin, geçtigimiz günlerde de gerçeklesen TEOG 2. Dönem sinavinda yine büyük bir basari yakalayan Oguzhan Saglam’i makamina davet etti.

BASARIYA ÖDÜL
TEOG ortalamasi 484 olan ve okulunu birincilikle bitiren Oguzhan, tekstil isçisi babasi Ibrahim Saglam ile birlikte Baskan Gürlesin’i ziyaret etti. Egitim hayatinda hedeflerinin büyük oldugunu aktaran Oguzhan, nazik davetlerinden dolayi Baskan Gürlesin’e tesekkür etti.
Oguzhan’in basarisini bir kez daha kutlayan Baskan Gürlesin, Oguzhan’a akilli bir cep telefonu hediye ederek, ödüllendirdi. Egitim hayatinda istedigi noktaya ulasmasi temennisinde bulunan Baskan Gürlesin, “Çocuklarimizin böylesi basarilarini gördügümüzde gururlaniyoruz. Bugünümüzde ve gelecegimizde en ihtiyaç duydugumuz sey donanimli ve egitimli bireyler. Bilimde her alanda ülkemizi daha iyi noktalara tasiyacak beyinler. Bu nedenle egitimi çok önemsiyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde egitimin kalitesini daha da yukari tasimak için okullarimizin her birine dokunuyor ve fiziki ihtiyaçlarini gidermeye çalisiyoruz. Bireysel anlamda da çocuklarimizin basarilarini gördügümüzde onlari daha da motive etmek anlaminda  katkilar sunuyoruz. Oguzhan’i egitim hayatindaki basarisindan dolayi kutluyorum” dedi.