Baskan Gürlesin Ramazan'da Yollarda

18-06-2015

Baskan Gürlesin Ramazan'da Yollarda

Pamukkale Belediye baskani Hüseyin Gürlesin, Ramazan ayi boyunca Pamukkale Belediyesi’ne bagli 68 mahalleye gidecek. Vatandaslarla bir araya gelecek olan baskan Gürlesin, onlarin istek ve taleplerini dinleyecek. Var olan sorunlara yerinde çözüm arayacak. Her gün farkli mahallerde olacak olan Baskan Gürlesin, o bölgelerde yapilan çalismalari inceleyecek ve planlanan projeleri yerinde degerlendirecek.
   ILK DURAK DEVELI
Oruç ayinin ilk gününde Baskan Gürlesin, Develi mahallesine gitti. Burada yapimina baslanan yol ve kaldirim çalismalarini inceleyen Baskan Gürlesin, vatandaslarla da bir araya geldi.
   HIZMET IÇIN DURMAK YOK
    Mahalleye yapilan hali saha ve yol çalismalari noktasinda memnuniyetini ileten Develi sakinlerine Baskan Gürlesin, “Ilçe merkezimizde ne varsa kirsal mahallerimizde de bu olacak. ‘Merkezde yasanan dönüsüm her noktaya yansiyacak’ diye yola çiktik. Ve en ihtiyaç duyulan hizmetlerden baslayarak 68 mahallemize ulasiyoruz. Develi Mahallemize kisa zamanda gençlerimizin spora yönlendirmek için bir hali saha yaptik. 20 mahallemizde hali saha yapiyoruz. Mahallemize ayrica girisinden meydanina oradan da Karahayit’a uzanan yol ve kaldirim çalismasina basladik. Bu çalismamiz bittiginde mahallemiz çok daha güzel olacak. Hayirli olmasini diliyorum. Ramazan ayi boyunca tüm mahallelerimize ulasacagiz. Vatandaslarimizin isteklerini alacagiz. Yürüttügümüz çalismalari inceleyecek ve eksiksiz olarak kisa zamanda bitmesini saglayacagiz. Ramazan ayi boyunca mahallelerimizi ziyaret ederek o bölgelerde yapimini planladigimiz yatirimlari yerinde görme firsati bulacagiz” dedi.
   AKHAN VE KALE MAHALLERINDE INCELEME
    Baskan Gürlesin, daha sonra Kale mahallesinde yapimina baslanan yol ve kaldirim çalismalari ile Akhan Mahallesi’nde yapimi süren yol ve kaldirim ve spor tesisleri çalismalarini yerinde inceledi. Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen baskan Gürlesin, çalismalarin kisa zamanda bitirilerek hizmete sunulacagi müjdesini verdi.