FİNALIN ADI PELITLIBAG GENÇLİK - ÖRENSPOR

16-06-2015

FİNALIN ADI PELITLIBAG GENÇLİK - ÖRENSPOR

Denizli’nin en büyük hali saha turnuvasi olan “Pamukkale’de Futbol Söleni”nde yarifinal heyecani yasandi. 52 takimin katilimi ile yapilan ve büyük heyecanin yasandigi sölende yarifinal maçlari Deliktas sahasinda oynandi. Yarifinalin ilk ayaginda Pelitlibag Gençlikspor ile Uzunpinarspor karsilasti. Iki takiminda galibiyet için sahaya çikarken, ilk devreyi Uzunpinarspor 2-1 üstün tamamladi. Maçin ikinci devresinde ise Pelitlibag Gençlikspor’un baskisi ardi ardina goller getirdi. Maçin bitis düdügü çaldiginda maçin skoru Pelitlibag Gençlikspor 5 – Uzunpinarspor 2 idi. Bu skor Pelitlibag Gençlik’i finale çikardi. Turnuvanin yari finalinin ikinci maçinda Kervansarayspor ile Örenspor mücadele etti. Sporseverlerin büyük ilgi gösterdigi maçin ilk devresi Kervansarayspor’un 1-0 üstünlügü ile sona erdi. Karsilasmanin ikinci devresinde heyecan daha da artti. Son dakikaya Örenspor 2-1 önde girerken Kervansarayspor, bitis düdügünden önce skoru 2-2’ye getirdi. Maçin galibini seri penaltilar belirledi. Nefeslerin tutuldugu bu seriden galip ayrilan takim 8-7’lik skorla Örenspor oldu. Böylece finalin adi Örenspor – Pelitlibag Gençlikspor olarak belirlendi.

SAMPIYON BELLI OLUYOR

Yapilan yarifinal maçlarindan sonra gözler finale çevrildi. Turnuvanin sampiyonu 17 Haziran Çarsamba günü oynanacak olan maçla belli olacak. Deliktas’ta Pamukkale Belediyemizin yaptigi hali sahada saat 19.00’da turnuvanin üçüncüsünü belirleyecek olan maç oynanacak. Bu karsilasmada Uzunpinarspor ile Kervansarayspor mücadele edecek. Turnuvada mutlu sona ulasacak olan takim ise saat 20.00’deki Örenspor – Pelitlibag Gençlikspor maçiyla belirlenecek. Turnuvada ilk 4 sirayi alan takimlarin oyuncularina Pamukkale Belediyemiz tarafindan çesitli miktarlarda hediye çekleri verilecek.