Pamukkale Belediyesi Logosu Belirlendi 04.06.2014
Baskan G├╝rlesin, Nort Point Otel'de basin toplantisi d├╝zenleyerek belediyenin 57 g├╝nl├╝k ├žalismalarini degerlendirerek d├╝s├╝ncelerini kamuoyuyla paylasti. Toplantiya Baskan Yardimcilari Selim Arkan, Fahrettin G├Âksu, Veli Demir ve Abdullah Sevin├žli ile Denizli Gazeteciler Cemiyeti Baskani ├ťmit Varol, Basin Ilan Kurumu yetkilileri ve ├žok sayida basin kurulusu ├žalisanlari katildi. Baskan G├╝rlesin, kahvaltili basin toplantisinda ├žalisma arkadaslari baskan yardimcilari Selim Arkan, Fahrettin G├Âksu, Veli Demir ve Abdullah Sevin├žli'yi basina tanitti ardindan mazbata alinmasindan bug├╝ne ge├žen 57 g├╝n├╝ degerlendirdi. -PAMUKKALE LOGOSUNU SE├çTI- Pamukkale Belediyesi'nin kurumsal bir kimligi olmasinin ├Ânemine isaret eden Baskan G├╝rlesin, s├Âyle dedi: 'Belediye olarak kurumsal bir kimlige b├╝r├╝nmek istiyoruz. G├Âreve gelir gelmez logo ├žalismasi yaptirdik. 24 Nisan-15 Mayis tarihleri arasindan belediyemizin resmi web sitesinden anket yaptik. Ilk olarak 3 se├ženek sunduk. 1. logo y├╝zde 30,77 oyla 1277 begeni kazandi. 2. logo ise y├╝zde 16,6 oyla ve 747 begeni aldi. 3. Logo ise en fazla oyu alan logomuzdu. Y├╝zde 47,5 tercih edildi. 2127 begeni kazandi. 3 se├ženek sunduk ama bunlarin disinda logo olsun seklinde taleplerde geldi. Bunlarin disinda se├ženeklerde oldu. Biz ona da bir sik olarak hi├žbiri se├ženegini koyduk. Bunlarin dikte edilmesi anlamina gelmemesi i├žin (hi├žbiri) se├ženegimiz vardi. Bu se├ženegi y├╝zde 5,2 olarak 233 kisi tercih etti.' -LOGO MECLISTE G├ľR├ťS├ťLECEK- Pamukkale Belediye Baskani H├╝seyin G├╝rlesin, logoyla ilgili mecliste g├Âr├╝sme yapilacagini kaydederek, ?En fazla begeniyi y├╝zde 47,5 oran ve 2127 begeniyle 3. logo aldi. Ama bug├╝n baslayacak olan Pamukkale Belediyesi Meclis toplantilarinda 3. g├╝ndem maddesi olarak logoyu g├╝ndemimize aldik. En son genel kuruldan mecliste karar ├žiktiktan sonra (b├╝y├╝k bir ihtimalle en fazla oy alan logoyla) ├Ân├╝m├╝zdeki d├Ânemde logomuzu hayata ge├žirip kurumsal bir kimlige dogru y├╝r├╝mek istiyoruz. Insallah hangi logo olura olsun genel kurulun taktiridir, se├žilenle logomuzla kurumsallasmaya gitmek istiyoruz' dedi. Baskan H├╝seyin G├╝rlesin, Pamukkale, Karahayit gibi turizm b├Âlgeleri ile diger 66 mahalledeki ├žalismalar hakkinda g├Âr├╝sleri aktarip 5 yilin sonunda emanetin hakkini vermis olacaklarini s├Âzlerine ekledi. -BASINLA TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDECEK- Sivil toplum kuruluslariyla istisare i├žinde olduklarini ve birlikte g├╝zel projeleri ortaya koyacaklarina belirten Baskan G├╝rlesin, ?Herkesle g├Âr├╝s alisverisinde bulunmak istiyoruz. Bu nedenle sivil toplum kuruslarina ayri bir ├Ânem veriyoruz. Basinla da ara ara benzer toplantilari yapmayi d├╝s├╝n├╝yoruz. G├Âreve baslayali 57 g├╝n oldu. Sifirdan bir belediye kurduk. Zorlugunu bilmemize ragmen Il Genel Meclisi'ndeki tecr├╝belerimizle ciddi manada yol kat ettigimizi d├╝s├╝n├╝yorum' diye konustu.