Pamukkale Belediyesi Logosu Belirlendi

04-06-2014

Pamukkale Belediyesi Logosu Belirlendi

Baskan Gürlesin, Nort Point Otel'de basin toplantisi düzenleyerek belediyenin 57 günlük çalismalarini degerlendirerek düsüncelerini kamuoyuyla paylasti. Toplantiya Baskan Yardimcilari Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Veli Demir ve Abdullah Sevinçli ile Denizli Gazeteciler Cemiyeti Baskani Ümit Varol, Basin Ilan Kurumu yetkilileri ve çok sayida basin kurulusu çalisanlari katildi. Baskan Gürlesin, kahvaltili basin toplantisinda çalisma arkadaslari baskan yardimcilari Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Veli Demir ve Abdullah Sevinçli'yi basina tanitti ardindan mazbata alinmasindan bugüne geçen 57 günü degerlendirdi. -PAMUKKALE LOGOSUNU SEÇTI- Pamukkale Belediyesi'nin kurumsal bir kimligi olmasinin önemine isaret eden Baskan Gürlesin, söyle dedi: 'Belediye olarak kurumsal bir kimlige bürünmek istiyoruz. Göreve gelir gelmez logo çalismasi yaptirdik. 24 Nisan-15 Mayis tarihleri arasindan belediyemizin resmi web sitesinden anket yaptik. Ilk olarak 3 seçenek sunduk. 1. logo yüzde 30,77 oyla 1277 begeni kazandi. 2. logo ise yüzde 16,6 oyla ve 747 begeni aldi. 3. Logo ise en fazla oyu alan logomuzdu. Yüzde 47,5 tercih edildi. 2127 begeni kazandi. 3 seçenek sunduk ama bunlarin disinda logo olsun seklinde taleplerde geldi. Bunlarin disinda seçeneklerde oldu. Biz ona da bir sik olarak hiçbiri seçenegini koyduk. Bunlarin dikte edilmesi anlamina gelmemesi için (hiçbiri) seçenegimiz vardi. Bu seçenegi yüzde 5,2 olarak 233 kisi tercih etti.' -LOGO MECLISTE GÖRÜSÜLECEK- Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, logoyla ilgili mecliste görüsme yapilacagini kaydederek, ?En fazla begeniyi yüzde 47,5 oran ve 2127 begeniyle 3. logo aldi. Ama bugün baslayacak olan Pamukkale Belediyesi Meclis toplantilarinda 3. gündem maddesi olarak logoyu gündemimize aldik. En son genel kuruldan mecliste karar çiktiktan sonra (büyük bir ihtimalle en fazla oy alan logoyla) önümüzdeki dönemde logomuzu hayata geçirip kurumsal bir kimlige dogru yürümek istiyoruz. Insallah hangi logo olura olsun genel kurulun taktiridir, seçilenle logomuzla kurumsallasmaya gitmek istiyoruz' dedi. Baskan Hüseyin Gürlesin, Pamukkale, Karahayit gibi turizm bölgeleri ile diger 66 mahalledeki çalismalar hakkinda görüsleri aktarip 5 yilin sonunda emanetin hakkini vermis olacaklarini sözlerine ekledi. -BASINLA TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDECEK- Sivil toplum kuruluslariyla istisare içinde olduklarini ve birlikte güzel projeleri ortaya koyacaklarina belirten Baskan Gürlesin, ?Herkesle görüs alisverisinde bulunmak istiyoruz. Bu nedenle sivil toplum kuruslarina ayri bir önem veriyoruz. Basinla da ara ara benzer toplantilari yapmayi düsünüyoruz. Göreve baslayali 57 gün oldu. Sifirdan bir belediye kurduk. Zorlugunu bilmemize ragmen Il Genel Meclisi'ndeki tecrübelerimizle ciddi manada yol kat ettigimizi düsünüyorum' diye konustu.