Belediye İşçileri Sağlık Taramasından Geçti

20-05-2015

Belediye İşçileri Sağlık Taramasından Geçti

Özel bir saglik merkezi tarafindan gerçeklestirilen saglik taramasinda, belediye personellerine Akciger Filmi, Tetanoz Asisi, Isitme Testi ve Göz Testi muayenesi yapildi.

Isçiler belediye bahçesinde olusturulan bölgede sirayla saglik taramasindan geçti. Ilgili formlari dolduran personel, sirayla 4 testi de yaptirarak tarama islemini tamamlamis oldu. Her sene periyodik olarak yapilacak taramalarla personele ait dosya olusturularak saglik takibi yapilabilecek. Pamukkale Belediyesi, gerçeklestirilen çalismayla, personelin sorunlarini en aza indirgemeyi, performansi ve hayat kalitesini artirmayi hedefliyor.
  Belediye personeli sagliginin, kendileri için çok önemli oldugunu belirten Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, ‘Belediyemiz personeline, yapmis olduklari ise bagli olarak gelisebilecek saglik problemlerini önceden tespit etmek ve çalisanlari bu risklerden korumak için saglik taramasindan geçiriyoruz. Amacimiz egitimli ve saglikli personelimizle halkimiza daha kaliteli hizmet sunabilmektir. Halkimiza hizmetin aksamamasi için özveriyle çalisan belediye personelimizin bilinçli ve saglikli olmasi önceligimizdir’ dedi.

Personel sagliginin her seyden daha önemli olduguna vurgu yapan Baskan Gürlesin, ‘Personelimizin sagligi bizim için her seyden önde gelir. Onlarin saglikli olarak hizmet vermeleri, bizlere güven veren halkimizi da memnun edecektir. Hizmet verimliligi sagliktan geçer. Saglikli yasam, saglikli hizmettir’ dedi.

Saglik taramasinin her yil düzenli araliklarla yapilacagi bildirildi. Bu arada, saglik taramasina katilan personeller de uygulamadan memnun olduklarini dile getirdi.