GENÇLER 50 OTOBÜSLE ANITKABIR'E YOLA ÇIKIYOR

08-05-2015

GENÇLER 50 OTOBÜSLE ANITKABIR'E YOLA ÇIKIYOR

Pamukkale Belediyesi dev bir organizasyona daha imza atiyor. Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla gençlere yönelik önemli bir organizasyona hayata geçirdi. Pamukkale Belediye Meclisi Mayis ayi son oturumunda alanin karar ile ilçede yasayan 1800 lise ögrencisi 200 ögretmeniyle birlikte ayni anda 50 otobüsle 19 Mayis günü Ankara’ya yola çikacak ve Anitkabir’e ve TBMM’ye götürülecek. Baskan Gürlesin yine Meclisten aldigi onay ile 17-18 Haziran’da 400 ögrenciyi 50 ögretmeniyle birlikte Çanakkale’ye gönderecek.

GENÇLERIMIZ IÇIN HAZIRLIGIMIZ TAMAM
Ülkenin gelecegi olan gençlerde vatan ve ülke bilincinin olusturulmasi ve milli duygularin genisletilmesi amaciyla böylesi dev bir organizasyona imza attiklarini belirten Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde yasayan gençlerimize 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla çok begenecekleri büyük bir sürpriz hazirladik. Pamukkale Belediye Meclisimizin aldigi karar geregi lise son sinifta okuyan 1800 gencimizi 200 ögretmeniyle birlikte Ankara’ya Anitkabir’e gönderecegiz. 50 otobüsle Pamukkale Ilçemizden yola çikacak olan gençlerimiz, Anitkabir ziyareti sonrasi  Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne de gidecek. Bu ülkenin yakin geleceginde artik gençlerimiz olacak. Ülkenin yöneticileri, yön verenleri olacaklar. Gençlerimizde vatan ve ülke bilincinin olusturulmasi ve milli duygularin genisletilmesi amaciyla böylesi dev bir organizasyonu hayata geçirmenin mutlulugu içindeyiz. Belediye Meclisimizde aldigimiz kararlar 19 Mayis günü Denizlili, Pamukkaleli gençlerimiz o manevi duyguyu Ankara’da yasayacak. Ayrica Meclisten aldigimiz kararla 17-18 Haziran’da 400 ögrenciyi 50 ögretmeniyle birlikte Çanakkale’ye gönderecegiz. Milletimizin bagimsizliga olan tutkusuyla her ne sart altinda olursa olsun vatanimizdan asla vazgeçmeyecegimizin bir kez daha tüm dünyaya duyuruldugu, tarihin ve dünyanin akisinin degistigi böylesi önemli bir destanin yazildigi o topraklari ögrencilerimiz gezecek. Gençlerimizin ufuklarini açmak ve geleceklerine yön vermek amaciyla düzenledigimiz bu etkinliklerin hayirli olmasini diliyorum” dedi.