EĞİTİMCİLERDEN BAŞKAN GÜRLESİN'E TEŞEKKÜR

24-03-2015

EĞİTİMCİLERDEN BAŞKAN GÜRLESİN'E TEŞEKKÜR

Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, Egitim Bir Sen Denizli Subesi Baskani Kazim Tefçi ve yönetim kurulu üyelerini makaminda kabul etti. Egitim Bir Sen Denizli Subesi Baskani Kazim Tefçi, egitime verdigi desteklerden dolayi baskan Gürlesin’e tesekkürlerini ileterek, “Pamukkale Ilçesi’nde egitime verdiginiz sinirsiz desteklerden dolayi sizlere tesekkürü bir borç biliyorum. Özellikle okul okul gezerek fiziki ihtiyaçlarini ve donanimsal ihtiyaçlarini gidermek için büyük gayret içindesiniz. Ödenek noktasinda yetersiz kalan okullarimizin elinden tutuyorsunuz. Bu da biz egitimcileri çok mutlu ediyor. Basta çocuklarimiz olmak üzere veli ve ögretmenlerin yüzünü güldürüyorsunuz” dedi.

EGITIME BAKIS AÇIMIZ FARKLI
Nezaket ziyaretinden dolayi Egitim Bir Sen Denizli Subesi  baskan ve yönetim kurulu üyelerine tesekkür eden Baskan Gürlesin ise, “Bizim egitime bakis açimiz farkli. Egitimde kaliteyi ne kadar artirmaya destek olursak, gelecegimiz olan çocuklarimizin en iyi egitimi almalarina olanak saglarsak Denizli olarak ülke olarak daha güçlü oluruz. Ilçede 128 okulumuz var. Hepsine ulasarak var olan taleplerini yerinde inceleyip çözüme kavusturmaya gayret gösteriyoruz. Ayrica ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarina egitim yardimi yaparak, bir nebze olsun destek olmaya çalisiyoruz. Egitim öncelikli alanimiz olmasa da biz egitimi önde tutuyoruz” dedi.