PAMUKKALE'DEN DEV BIR YATIRIM DAHA 17.03.2015
Pamukkale Belediye Baskani H├╝seyin G├╝rlesin, Denizli'de belediyecilik anlaminda b├╝y├╝k bir devrim yaratacak projeyi hayata ge├žirmek i├žin dev bir adim atti. Baskan G├╝rlesin g├Âreve geldigi daha ilk aylarda Pamukkale Belediyesi olarak Bagbasi ile Zeytink├Ây mahallesi sinirinda bulunan 12 bin 913 metrekarelik bir arsayi 5 milyon 668 bin liraya satin alarak b├Âlgenin ihtiyacini karsilayacak k├╝lt├╝r merkezi, kapali pazar yeri, sosyal tesis ve otoparklarin i├žinde bulunacagi bir kompleks yapmak i├žin kollari sivamisti. Dahasi yine dev bir adimla Deliktas Mahallesi'nde 4 bin 381 metrekare arsayi 2 milyon 850 bin lira bedelle belediye b├╝nyesine katan Baskan G├╝rlesin, yine bu b├Âlgeye bir k├╝lt├╝r merkezi kazandirmak i├žin proje ├žalismalarini baslatmisti. VARAN 3 Il├že sinirlarinda bulunan 68 mahallenin ihtiya├žlarini karsilamak ve eksikliklerini gidermek i├žin ├Âzverili ├žalismalar y├╝r├╝ten Baskan G├╝rlesin, ├žok ama├žli k├╝lt├╝r merkezleri a├žisindan iki dev adimin ardindan yine ├žok konusulacak bir yatirima imza atti. Bu kez 15 Mayis Mahallesi sinirlari i├žinde Atat├╝rk Caddesi'nde bir d├Ânem Denizli Vergi Dairesi Baskanligi'nin kullandigi binayi Baskan G├╝rlesin Pamukkale Belediyesi b├╝nyesine katti. Atat├╝rk Caddesi'nde 3 milyon 75 bin lira bedelle 9 katli toplamda 2 bin 295 metrekare bir bina ve arkasinda bulunan 265 metrekare bir arsayi Pamukkale Il├že Tapu M├╝d├╝rl├╝g├╝'nde atilan imzalarla satin alindi. HIZMET NOKTASI OLACAK Pamukkale Il├žesi'ne alinan bina ve arsanin hayirli olmasini dileyen Baskan G├╝rlesin, sunlari s├Âyledi, 'Pamukkale Belediyesi olarak halkimiza hizli ve etkin hizmet anlaminda ├Ânemli bir adim daha attik.15 Mayis Mahallesi sinirlari i├žinde buluna Atat├╝rk Caddesi'nde daha ├Âncede kira olarak Vergi Dairesi Baskanligi'nin hizmet verdigi binayi satin aldik. Orasi bir kati 255 metrekare olan 9 katli bir bina. Toplamda 2 bin metrekareyi ge├žen bir alana sahip. Ve bunun arkasinda 265 metrekare arsayi da ayrica satin aldik. Bina ve arsayi toplam da 3 milyon 75 bin TL bedel karsiliginda Il├že Tapu Dairemizde attigimiz imzalarla Pamukkale Belediyesi b├╝nyesine katmis olduk. Bu binada basta belediye olarak sosyal market anlaminda degerlendirecegiz. Il├že de yasayan ihtiya├ž sahiplerinin t├╝m ihtiya├žlarini huzurlu ve rahat bir sekilde karsilayabilmeleri i├žin sosyal market projesini hayata burada ge├žirecegiz. Ayrica k├╝lt├╝rel anlamda aktivitelerimiz bu binada ger├žeklesecek, vatandaslarimiza hizmet edecek. Tabi ki belediyemizin ek binasi olarak bu binayi bir merkez olarak kullanacagiz. Kolay bir noktada ulasilabilecek bir noktada olmasi da ├Ânemli bir tercihimiz oldu. Insallah uzun vadede buradaki aktiviteler ve yeni yapilanmalarla Pamukkale Il├že sinirlarinda b├╝t├╝n vatandaslarimiza biz buradan hizmetlerimizi daha kolay daha rahat sunacagiz. Halkimizin bize bizlerinde halkimiza ulasimi anlaminda elimizi g├╝├žlendirecek bir yatirim oldu. Tekrar hayirli olmasini diliyorum' dedi.