BAŞKAN GÜRLESİN'DEN GÜZELKÖY'E ÇIKARMA

13-03-2015

BAŞKAN GÜRLESİN'DEN GÜZELKÖY'E ÇIKARMA

Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, her hafta Cuma Günü bir mahalle de Cuma namazi kildiktan sonra pilav hayri ile vatandaslarla bulusuyor. Etkinlikle mahallelinin dertlerini, taleplerini yüz yüze dinleyip, sorunlarina çözüm üreten Baskan Gürlesin’in bir duragi da Güzelköy Mahallesi oldu. Cuma Namazi’ni Güzelköy Cami’nde mahalleli ile birlikte kilan Gürlesin, Cami önünde belediye olarak gerçeklestirdikleri pilav hayrina katildi. Mahalle Muhtari Veli Çinar ve çok sayida mahalleli Baskan Gürlesin’e ‘Hos geldiniz’ diyerek mahalle olarak taleplerini iletme firsati buldu.  Baskan Gürlesin’e Pamukkale Belediye Bakan Yardimcilari Selim Arkan, Veli Demir, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya’da eslik etti.

HER MAHALLEYE-SOKAGA DOKUNACAGIZ
Yol, kaldirim, çocuk oyun alanlari, yesil alan ve park gibi bir çok talebi dinleyen Baskan Gürlesin, Güzelköy Mahallesi’nde 18. Madde uygulamasi ve imar uygulamalarinin bitmek üzere oldugunu hatirlatarak, “Her hafta Cuma günü namazimizi bir mahallemizin camimizde kildiktan sonra gerçeklestirdigimiz hayir etkinligi ile mahalle sakinleriyle bulusuyoruz. Hayir etkinligi aslinda bir bahane. Burada halkimizla yüz yüze bizden taleplerini, isteklerini dinleme firsati buluyoruz. Ve o noktada yerinde varsa sikintilari görüyor ve çözüm noktasinda yapacaklarimiza bakiyoruz. Belediye olarak 68 mahalle ve 5 bin üzerinde sokaga sahibiz. Ve nerde ne talep varsa yerine getirmek, ne sorun varsa çözmek için geceli gündüzlü çalisiyoruz. Güzelköy Mahallemizde de halkimiz taleplerini iletti. Insallah burada 18. Madde uygulamasi ve imar uygulamalarinin bitmek üzere. Bu asamanin ardindan Güzelköy Mahallemize de tam anlamiyla dokunarak tüm talepleri yerine getirecegiz” dedi.

MAHALLENIN EN YASLISINA ZIYARET
Baskan Gürlesin, kisa zaman önce çikan yanginda evi zarar gören aileyi de ziyaret etti. Tadilat çalismalari hakkinda bilgi aldi. Bu arada özellikle mahalleli bir çok kadin Baskan Gürlesin’in yanina gelerek sokaklarinda istedikleri  taleplerini iletti. Güzelköy Mahallesi’nde yasayan bölgeni en yaslisi olarak bilinen  90 yasindaki Nuri Yildiz ve esi 80 yasindaki Ayse Yildiz’i Baskan Gürlesin evlerinde ziyaret etti. Yasli çiftin ellerini öpen hal ve hatirini soran Baskan Gürlesin’in ziyaretinde duygusal anlarda yasandi. 90 yasindaki Nuri dede ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirdikten sonra göz yaslarini tutamadi. Baskan Gürlesin’de Nuri dedeyi teselli ettikten sonra mahalleye tekrar geldiginde ziyaret sözü verdi.

OKULA PAMUKKALE DOPINGI
1,5 ay önce  Güzelköy Mahallesi’ni ziyaret eden Güzellköy Mehmet Tunç Ilkokulu ve Ortaokulu’nda incelemeler yaparak, okul  yönetimi, ögretmenleri ve veliler tarafindan istenen talepleri yerine getirme sözü veren Baskan Gürlesin, okula bir ziyaret daha gerçeklestirdi. Okul Müdürü Metin Bilki, ögretmenler ve veliler tarafindan Baskan Gürlesin karsilandi. Önceki ziyaretinde talep edilen bahçe düzenlemesi, bahçede betonlama çalismasi, ana okulu çocuklari için oyun grubunun yenilenmesi, çocuklar için oyun alani, okul bahçe duvarlarinin güvenlik amaçli tel örgülerle çevrilmesi gibi taleplerin bu zaman zarfinda bitirilmesinden dolayi Baskan Gürlesin’e tesekkürlerini ilettiler. Özellikle okulun ögretmenleri bu kadar çok talebin bir çirpida bitirilmesinden dolayi saskin olduklarini vurgulayarak, sonuçtan çok memnun kaldiklarini vurguladilar. Egitime bakis açilarinin farkli oldugunu aktaran Baskan Gürlesin, “Egitim bizim için çok önemli. Gelecegimiz olan çocuklarimizin egitim aldigi okullarda fiziki anlamda ihtiyaçlari karsilayarak egitimin kalitesinin artmasina katki sunuyoruz.  Ilçemizde 128 okulumuz var. Güzelköy’de oldugu gibi tüm okullarimizin ihtiyaçlarini gidermek anlaminda bir seferberligimiz var. Simdiki ziyaretimizde de projeksiyon cihazi ve okul camlarina tel örgü gibi bir talep geldi. Insallah onlari da tamamlayacagiz” dedi.

Baskan Gürlesin ders günü sonunda ögrencilerle birlikte hafta sonu tatiline girilecegi için Istiklal Marsi törenine katildi. Gürlesin, çocuklara derslerine en iyi sekilde çalismalari için ögütlerde bulundu.